Quantcast

Seriál Luca Bessona No Limit od 8. ledna na AXN

| redakce | tisk

Luc Besson přichází s akčním televizním seriálem No Limit! Za zrodem seriálu stojí Luc Besson jako autor scénáře a producent, v hlavní roli se představí Vincent Elbaz. No Limit měl premiéru v Belgii a Francii na podzim roku 2012 a okamžitě si získal řadu skalních fanoušků, což dokazuje i to, že seriál měl nejlépe hodnocené premiérové uvedení ve čtvrtečním prime-timu od roku 2010.

První sezónu mohou čeští diváci sledovat na AXN od 8. ledna 2014.

Akční francouzský televizní seriál No Limit je po sérii Kurýr dalším z úspěšných televizních počinů Luca Bessona. Tentokrát se na seriálu podílel nejen jako scenárista, ale také jako producent.

Seriál Luca Bessona No Limit od 8. ledna na AXN
▲ Seriál Luca Bessona No Limit od 8. ledna na AXN

Vincent Liberati v podání Vincenta Elbaze se potýká s nevyléčitelným nádorem na mozku. Aby mohl být na blízku své dospívající dceři Lole a bývalé manželce Alexandře, opouští napínavý a nebezpečný život tajného agenta a vrací se zpět do Marseille.

Jedinou šancí na Vincentovo uzdravení je experimentální léčba, kterou mu nabízí záhadná státem řízená organizace Hydra výměnou za spolupráci. Vincent nabídku přijme a zapojí se do boje s organizovaným zločinem za použití nelegálních prostředků.

No Limit měl premiéru na podzim roku 2012 v Belgii a Francii a hned si získal řadu skalních fanoušků, což dokazuje i to, že seriál měl nejlépe hodnocené premiérové uvedení ve čtvrtečním prime-timu od roku 2010.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články