Quantcast

Greg LeMond cyklistickým expertem Eurosportu

| redakce | tisk

Eurosport dále posiluje své bezkonkurenční cyklistické vysílání. Novým expertem Eurosportu se stala cyklistická legenda Greg LeMond. Živé analýzy trojnásobného vítěze Tour de France uslyší diváci z on-site studia během Paříž-Roubaix, Giro d ́Italia a Tour de France v 54 zemích světa včetně České republiky.

Během TdF bude navíc Eurosport vysílat živou show nazvanou „LeMond na Tour“. Bývalý šampion v ní představí řadu atraktivních rozhovorů, své prognózy před etapami i ohlédnutí za hlavním děním dne.

Eurosport dále připravil s Gregem LeMondem magazíny „LeMond of Cycling“. Úvodní ze šesti dílů ponese název „Gregův návrat“ a diváci ho uvidí již 9. dubna.

Greg LeMond vyhrál svou nejslavnější Tour de France v roce 1989, tedy ve stejném roce, ve kterém Eurosport zahájil své vysílání. LeMond vyhrál TdF i v letech 1986 a 1990.

Široká spolupráce s Eurosportem je pro Grega LeMonda televizní premiérou, bývalý šampion ještě s žádnou televizí v takovém rozsahu nespolupracoval.

LeMond o svém angažmá v Eurosportu: „Cítím, že právě nyní je ten pravý čas na návrat do samého srdce cyklistického dění a pro mě takovým centrem je Eurosport. Těším se na kontakt s fanoušky a na to, že si s nimi užiji největší cyklistické závody společně se štábem Eurosportu. Téměř nemohu uvěřit tomu, že je to už 25 let, co jsem vyhrál Tour de France v roce 1989, právě v roce, ve kterém Eurosport TdF poprvé vysílal. Eurosport slaví 25. narozeniny a já 25. výročí vítězství na TdF o pouhých osm sekund před druhým Fignonem.“

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články