Quantcast

Multiroom na Trikolor TV od 1. června

| redakce | tiskobrázek k článku: Multiroom na Trikolor TV od 1. června

Největší satelitní platforma v Rusku Trikolor TV představí novou službu pro své abonenty - Multiroom. Hlavní výhodou této služby bude možnost sledovat jiný obsah na dvou televizorech v rámci jednoho předplatného. Služba Multiroom bude dostupná od 1.6.2014.

Nabídku budou moci využívat diváci ve střední části Ruska, Sibiřského federálního okruhu a části území Uralu a Dálného východu.

Téměř 85 procent domácností v největších městech Ruska je vybaveno 2 a více televizory. Multiroom může být v těchto domácnostech velmi vítaný.

Při objednání celého kompletu od začátku června, která podporuje novou službu a aktivaci startovacího paketu, abonent získá roční přístup k paketu Maximum HD a službě TestDrive na 45 dní (pro abonenty Trikolor TV Sibir na 50 dní). Během zkušebního období mají klienti dostupné všechny programové balíčky s výjimkou Nočnoj a Naš Futbol. Po uplynutí tohoto období mohou diváci sledovat programy na dvou televizorech po zaplacení služby Multiroom v ceně 700 rublů ročně (cca 410 Kč).

Náklady pro pozdější využívání služby ve střední části země budou 1500 rublů, na východě 2000 rublů.

Trikolor TV se vysílá pro evropskou část Ruska ze satelitů Eutelsat 36A a Eutelsat 36B (36°E). Pro východ Ruska na družici Express AT1 (56°E).

zdroj: satkurier.pl, tele-sat.info





Reklama




Vybrané články