Quantcast

GCF 30 živě exkluzivně na VOYO už za týden

| redakce | tisk

Videotéka VOYO ve spolupráci s organizací GCF (Gladiator Championship Fighting) přináší exkluzivní přímý přenos z jednoho z nejočekávanějších galavečerů smíšených bojových umění.

Všichni fanoušci bojových sportů najdou pouze na VOYO exkluzivní přímý přenos z prestižního turnaje největší české profesionální MMA organizace, který se odehraje 25. února 2015 v pražském SaSaZu. Uživatelé videotéky VOYO si tak mohou vychutnat jedinečnou atmosféru vyprodaného galavečera, na kterém se v celkem jedenácti zápasech představí skvělí čeští ultimátní bojovníci.

Diváci se mohou těšit například na velmi očekávaný střet mezi borcem pražského PriMMAt Gymu Martinem Šolcem a slovenským reprezentantem Michalem Těššíkem a zajímavé okamžiky určitě přinese i utkání v kategorii do 70 kg, ve kterém se proti sobě postaví dva bývalí šampioni GCF David Kozma a Jaroslav Poborský.

Přímý přenos z galavečera sledujte 25. února od 19.20 na VOYO.

Videotéka VOYO nabízí několik tisíc filmových a seriálových titulů, které mají uživatelé bez omezení k dispozici už od 189 Kč měsíčně. V ceně, která odpovídá hodnotě jednoho lístku do kina, mohou předplatitelé sledovat také exkluzivní sportovní přenosy, prémiové kanály NOVA Sport a VOYO Cinema a také řadu původních seriálů televize Nova, u kterých jim je k dispozici nejen rozsáhlý archiv, ale také exkluzivní díly ještě před jejich televizní premiérou. Zájemci o službu mají možnost vyzkoušet prvních 7 dní zdarma, stačí se zaregistrovat na http://voyo.nova.cz/.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články