Quantcast

MX1 garantuje pokračování služeb Sky Deutschland

| redakce | tisk

Operátor satelitní pay-tv platformy Sky Deutschland podepsal prodloužení víceleté smlouvy na záložní služby s firmou MX1, zcela vlastněnou dceřinou společností satelitního operátora SES (Astra).

Tato smlouva zajišťuje, že v případě jakýchkoliv technických problémů s hlavním signálem Sky Deutchland budou programové služby provozovatele obnoveny ve velmi krátké době z vysílacího centra MX1 v Unterfoehringu v Německu.

MX1 garantuje pokračování služeb Sky Deutschland
▲ MX1 garantuje pokračování služeb Sky Deutschland

Dohoda zahrnuje playout a další služby jako je enkódování, multiplexování a kryptování a uplinkové služby. Na podporu těchto služeb bude MX1 Broadcast Centre současně využívat všechna potřebná data a materiály z programů Sky.

"Podpis této smlouvy je dobrou zprávou pro filmové fanoušky a sportovní nadšence," uvedl Christoph Muehleib, SES viceprezident pro prodej a marketing zodpovědný pro Astru a MX1 v Německu, Rakousku a Švýcarsku. "Tato nová dohoda se Sky potvrzuje pokračování byznysu, který se stává stále důležitější i v oblasti vysílacího průmyslu. Všichni naši stávající zákazníci, noví klienti, stejně tak i samotné kanály mohou těžit z pokračování těchto služeb," dodal.

zdroj: SES





Reklama




Vybrané články