Quantcast

Zaciname s Voyo na satelitu Thor

| redakce | tisk

V jednom z multiplexů slovenského telekomunikačního operátora Slovak Telekom (ST) na družici Thor 6 (0,8°W) se objevil nový kanál pojmenovaný "Zaciname s Voyo".

Kanál je v rámci simulcryptu zakódován systémy Nagra MA (CAID 1882 a 1886) a Conax (CAID 0B1C).

V elektronickém programovém průvodci jsou uvedeny dvouhodinové bloky s názvy "Užijte si zábavu s Voyo už dnes".

"Aktivujte si Voyo štart ešte dnes a sledujte filmy, seriály, rozprávky a obľúbené programy bez reklám. Prevedieme vás jednoduchou aktiváciou a spustením tohto benefitu. Čaká na vás extra porcia zábavy k Magio Televízii s Voyo štart," je uvedeno v popisku EPG.

Programová pozice je určena pro zákazníky Magio Sat, kteří si mohou zaktivovat novou službu Voyo štart a seznámit se s nabídkou této streamovací platformy. "Voyo štart" nabízí prvních 14 dní od aktivace neomezený počet videí. Po tomto zkušebním období automaticky získává zákazník možnost sledovat 5 videí z vybraného obsahu opakovaně každých 30 dní. Plnohodnotnou verzi Voyo může klient využívat po objednání služby.

Vedle satelitní platformy (Magio Sat) je Voyo štart exkluzivně nabízena na Slovensku také klientům dalších televizních platforem operátora - tedy IPTV (Magio TV) a Go (Magio Go) verze.

technické parametry - Zaciname s Voyo:

• Thor 6 (0,8°W), freq. 12,380 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA + Conax





Reklama




Vybrané články