Quantcast

ST: Zařazení JOJ Svet, vyřazení Prima ZOOM a Prima MAX

| redakce | tisk

V televizních balíčcích operátora Slovak Telekom (ST) nastanou v nejbližších dnech změny. Do nabídky bude zařazen nový domácí (slovenský) dokumentární kanál JOJ Svet. Vedle přidání nové stanice dojde k vyřazení programů jiných.

Od 15.8.2023 bude na všech platformách ST dostupný nový dokumentární kanál JOJ Svet. Stanice bude divákům přinášet dokumentární filmy natočené po roce 2014. Diváci se mohou těšit na dokumenty ve slovenštině s bohatým výběrem od renomovaných domácích a zahraničních tvůrců. JOJ Svet bude k dispozici na všech platformách ST v základním balíčku.

Druhou novinkou v portfoliu Magio TV bude rozšíření dostupnosti stanice Spark TV. Od stejného data bude tento program dostupný od balíčku M.

Spark TV nabízí pořady o historii a přírodě ale také o současných tématech. Divákům nabízí dokumentárně-diskusní kanál, který sdružuje formáty z různých oblastí a prokládá je diskusemi na různorodá celospolečenská témata, profily výjimečných osobností či filozofickými rozhovory.

Vedle přidání a rozšíření dostupnosti uvedených programů dojde na platformách ST k další změně. Z nabídky bude vyřazena dvojice kanálů Prima ZOOM a Prima MAX, tj. dokumentární a filmový kanál české FTV Prima. Tyto programy budou vyřazeny z balíčků provozovatele k 15.8.2023. Ostatní české programy zůstávají v nabídce.





Reklama




Vybrané články