Quantcast

Na olympijský web ČT zavítalo již více jak čtvrt milionu návštěvníků

| redakce | tisk

Speciální internetové stránky České televize k olympijským hrám v Pekingu - www.loh.cz se těší velké oblibě. Svědčí o tom statistiky návštěvnosti, kdy v průběhu her (do neděle 17. srpna) navštívilo tento web již více jak čtvrt milionu návštěvníků (265 282 UV, zdroj: BBMedia).

U příležitosti letních olympijských her Peking 2008 připravuje průběžně Česká televize pro sportovní fanoušky řadu skvělých novinek. Vedle dvou olympijských TV programů, hlavního na ČT2 a rozšiřujícího na ČT4 SPORT, provozuje televize veřejné služby navíc také speciální internetové stránky - přílohu zpravodajského portálu ČT24, které nabízejí až 8 on-line přímých přenosů zároveň, živé vysílání ČT2 a ČT4 SPORT, video zpravodajství, výsledkový servis, blogy redaktorů a další. Tento olympijský web ČT je prvním svého druhu na českém internetu.

Uživatelé stránek nejčastěji navštěvují sekci živého vysílání, kde je poprvé v historii na českém internetu možné sledovat olympijské přenosy programů ČT2, ČT4 SPORT a dalších 8 kanálů on-line přímo z Pekingu.

Jako poděkování za vysoký zájem diváků nabízí nyní Česká televize kanál ČT2 na internetu dokonce ve vysoké i TV kvalitě zcela zdarma. Velmi oblíbené jsou také blogy komentátorů ČT, videa a MMS bez cenzury Jiřího Hölzela nebo fotodeníček Romana Šebrleho Cesta k vítězství?

zdroj: PR ČT





Reklama




Vybrané články