Quantcast

CanalSat a Orange s erotickým Dorcel TV

| redakce | tiskobrázek k článku: CanalSat a Orange s erotickým Dorcel TV

Francouzská satelitní platforma CanalSat (Astra, 19,2°E) se rozšířila o další erotický hardcore kanál - Dorcel TV. V době zařazení programu do programové nabídky Horizons za 12 euro měsíčně v paketu CanalSat se stanice objevila také v konkurenční službě Orange na stejném satelitu.

Dorcel TV vysílá na Astře svůj program denně od 23:00 do 05:00 hodiny (na pozici 13°E je šířena 24 hodiny denně).

Kanál Dorcel TV je jediným erotickým kanálem ve Francii, který vysílá v lepší technické kvalitě než konkurenční kanály jako SCT, SOTV, SexView či Free-X TV. Program Docel je známý z populárních karet paketu Free-X TV + Dorcel ze 13°E ze systému podmíněného přístupu Viaccess PC 2.5. V Polsku jde o jednu z nejprodávanějších karet na erotické programy.

V EPG přijímačů CanalSat se program objevil na pozici číslo 223 vedle jiných erotických stanic - Playboy TV, XXL, Pink TV a Private Spice.

Programová nabídka Horizons vedle programu Dorcel TV obsahuje také stanice Animaux, Escales, Toute l'Histoire, Encyclopedia, Action, Mezzo a XXL.

Program Dorcel TV pro abonenty CanalSat a Orange se vysílá na družici Astra 1H (19,2°E), na kmitočtu 12,285 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4 v systémech podmíněného přístupu Seca MediaGuard 3, Viaccess PC2.5/3.0.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články