Quantcast

ČT2 a ČT4: MS v klasickém lyžování zahájí Karel Gott a Deep Purple

| redakce | tisk

Ve středu 18. února od 20.00 hodin sledujte na ČT2 a sportovní ČT4 přímý přenos vrcholné světové sportovní události, velkolepého zahájení Mistrovství světa v klasickém lyžování v Liberci.

V průběhu Bílé noci, jak nazvali organizátoři první část zahajovacího ceremoniálu, uvidíme např. chrliče ohně, vystoupení bubeníků, bruslařskou show, „letce“ na skokanských můstcích. Vystoupí Dara Rolins, Ondřej Ruml, Kamil Střihavka, Helena Zeťová a Petr Bende. Poté bude na programu samotné slavnostní zahájení Mistrovství světa. Oficiální hosty a představitele organizačního výboru šampionátu v čele s Kateřinou Neumannovou uvede moderátor Leoš Mareš. Po úvodních projevech a průvodu kostýmovaných vlajkonošek a sportovců zúčastněných zemí vyvrcholí protokolární část programu vztyčením státní vlajky za znění státní hymny, kterou zazpívá Karel Gott.

Jsem ráda, že českou hymnu zazpívá právě Karel Gott. Je známý nejen v České republice, ale také v Německu a Polsku a bude tak pro všechny návštěvníky velké show s názvem „Velká bílá noc“ dobrým vyvrcholením večera. Navíc jak se mi sám přiznal, má rád Deep Purply a tak ho snad uvidíme i na jejich koncertu, který následuje hned po oficiální části ceremoniálu,“ říká Kateřina Neumannová, prezidentka Organizačního výboru.

Anglická skupina Deep Purple, legenda světového rocku, ovládne scénu v závěru slavnostního večera, během nějž vystoupí i další zpěváci a skupiny.

zdroj: PR ČT





Reklama




Vybrané články