Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.10.2007, 13:26.49

Nový hudební kanál C-MUSIC?

Nevím jestli ho někdo sledoval už od včerejška (Eurobird 9°E), ale dnes dopoledne se mi to jeví jako naprosto identický program s CLASSIC FM TV (Astra 2), úplně stejné klipy jenom logo je jiné. Uniká mi smysl tohoto "dalšího nového" programu, navíc, přestože některé art clipy CLASSIC FMTV lahodí duši spadá tato do tzv. kolovrátkových stanic kdy každá další nová skladba přibude tak 1x za přestupný rok.
uživatel
KOTAZ
27.10.2007, 21:51.02

RE: Nový hudební kanál C-MUSIC?

No Classic FM som už dlhšie nepozeral, ale zdá sa mi, že tam nebola chillout-alternatíva, ktorú na C-music občas dajú a ktorá je pre mňa veľmi zaujímavá.
V každom prípade s tebou nesúhlasím, že načo ďalšia podobná stanica - ja si myslím, že hudobných staníc, vysielajúcich kvalitnú hudbu nie je stále toľko, aby neholi vzniknúť nové, aj keď podobne zamerané.
uživatel
jah
27.10.2007, 23:05.18

RE: Nový hudební kanál C-MUSIC?

Abych to upřesnil - tak jako ty i já bych měl nejraději takovýchto stanic plnej kopec; jenže tohle není další podobná stanice - to je Classic FM TV vysílající na jiné družici pod jiným logem a časově jinak seřazenými skladbami.
Jediný rozdíl je (zatím) že tam nejsou časté reklamy a vysílání je zdá se výhradně v širokoúhlém formátu. Dále je o něco(málo) navýšen datový tok - video 3,2 Mbit/s, audio 224 kbit/s a rozlišení - 720x576 (u Classic FM 2,4Mbit/s, 192kbit/s, rozlišení 544x576).
uživatel
KOTAZ