DNES!, sekce: Pořady v televizi |
|
NHL a Novasport?Tak jak to tedy bude?Může mi někdo vysvětlit,proč Novasport nemá NHL uedenou ve svém programu a za chvíli začíná?Za 10 dní!A ani přípraváky nevysílá,a vždy je vysílali!Něco tady nehraje! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 12 260 |
DNES! |
|
RE: NHL a Novasport?Vše je přeci uvedeno zde: https://www.nhl.com/info/how-to-watch-by-country |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 343 |
DNES! |
|
RE: NHL a Novasport?Musí sa k tomu vyjadriť Novasport,aké má práva a kolko zápasov im práva umožnujú odvysielať?....lebo zatial to vyzerá vážne,tak,že minimálne do 04.10.2026 žiadny prenos z NHL na novasport nebude...aspon tak to vyzerá podla ich programu na ich webe...je tam program uvedený do 04.10 a pozrel som si každý deň a nikde tam nevidím priamy prenos z NHlhttps://tv.nova.cz/program |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 458 |
DNES! |
|
@jožkoje divné že kolem toho tak mlčí a mlží.Sranda bude když NHL nebudou vysílat vůbec!Něco tady prostě nehraje. |
dawis77
DNES! |
|
@bretahano,ale proč Novasprt nemám NHL ve svém programu?Nikde sem ji nenašel a to mají program zveřejněn do 4 října! |
dawis77
DNES! |
|
RE: NHL a Novasport?Tak si zavolejte do Novy a tam vám to řeknou. |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 422 |
DNES! |
|
@Pavel1975už sem kontakotval Novu,a že se k tomu nebudou vyjadřovat zatím |
dawis77
DNES! |
|
Re: dawis77podle dřívějších příspěvků preferujete PL, WTA, LM a hlavně šipky. A sobotní PL je také ve 21:00, fotbaly v týdnu skoro do půlnoci, šipky když se hází taky, tenis rovněž, takže kdy Vám zbývá čas na hokej. A to tu ještě nejsou fotbaly z Jižní Ameriky. To náš bývalý schéf říkal, že den má 25 hodin když nejde spát. Máte to i Vy? Já jsem neviděl hokej nejen z NHL mnoho let, přestal mne bavit. A to jsem viděl v devadesátkách skoro každý co se vysílal. I na FilmNet. Ty časy kdy puk byl v namodralém kroužku, byl vidět i za mantinelem a střela dělala čáru, protože puk prý není dostatečně vidět. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 117 |
DNES! |
|
RE: NHL a Novasport?Zmenit program zaberie asi 3 minuty. Je mozne, ze sa este nedohodli ake zapasy budu vysielat.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 079 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|