29.10.2007, 09:37.36 | |
AKÝ KABEL ....potrebujem k pripojeniu dreamboxu k routru , resp. k internetu ..? Krížený , alebo...? Ďakujem . |
![]() punca |
29.10.2007, 09:56.44 | |
RE: AKÝ KABEL ..Většina dnešních zařízení si už dokáže rozpoznat, zda je kabel křížený nebo není.Co ti brání vzít nějaký UTP kabel co máš doma a vyzkoušet to? Lenost? Zapoj tam kabel a když se rozsvítí kontrolky na routeru tak to jede. |
![]() colombo |
29.10.2007, 10:02.45 | |
re : colombonie , nie lenivosť....ale skutočnosť že dm a router mám od seba vzdialené asi ako pôdorys domu , a jednoducho ten kabel musím dať vyrobiť ! a keď už , tak nech je ten správny , nemyslíš..? |
![]() punca |
29.10.2007, 10:22.02 | |
RE: AKÝ KABEL ..Určitě nic nezkazíš když dáš přímí kabel. Akorád PC - PC je nutný křížený. |
![]() franta222 |
29.10.2007, 11:23.25 | |
RE: AKÝ KABEL ..Je to ode mne zbytečná reakce ale:router je přenosné zařízení - dá se příblížit k dreamboxu stejně tak je možné na zkoušku přestěhovat dreambox k routeru a jestli budeš protahovat UTP kabel i s konektorem přes nějaké otvory ve zdi, tak ti přeju hodně štěstí. Já si nejprve natáhnu kabel na místo a až nakonec namáčknu konektory. Instalovat to s konektorama jedině snad do lišty na stěně. |
![]() colombo |