29.10.2007, 10:44.30 | |
Diablo a TopfieldDobry den, dekuji vsem, kteri mi nedavno poradili, jak rozjet UPC oficiani kartu v Diablu - uz to jde fajn. Ted me ovsem zlobi nahravani na HDD v Topfieldu, protoze napr. z dvouhodinoveho filmu se nahraje pouze 15 minut a pak se objevi hlaska ve smyslu "program je nedostupny nebo zakodovany". Takze misto 4GB filmu se nahraje treba jenom 300 MB. Dela mi to jak u UPC programu, tak i u programu pres EMU. Tak by se chtel zeptat, jestli mam nekdo podobnou kombinaci a jestli je potreba nekde neco upravit v nastaveni. Dekuji |
![]() RBL |
29.10.2007, 15:46.11 | |
RE: Diablo a TopfieldNěkolik otázek...1, záznam se ukončí sám po této hlášce nebo to ukončíš TY 2, dělá to i na FTA programech? 3, jaký disk tam máš velikost a cache 4, co děláš Ty během toho co receiver nahrává? Koukáš na to samé nebo přepínáš? |
![]() Tomáš |
29.10.2007, 19:37.33 | |
RE: Diablo a TopfieldAhoj, omlouvam se za pozdni reakci, nebyl jsem na emailu. Na FTA to nedela a jede dobre. Zkousel jsem to naa/ BBC Prime (UPC) - behem toho jsem sledoval jine porady. Zaznam se ukoncil sam. b/ NASN v noci (spal jsem). Opet se zaznam ukoncil sam (ale misto 3 hodin baseballu nahral 15 minut a pak to ta hlaska ukoncila). Mam Seagate 320 GB, Cache 16. Diky moc. |
![]() RBL |
30.10.2007, 09:11.15 | |
RE: Diablo a TopfieldJe to zajímavé. Když totiž přestane karta dekódovat tak se záznem neukonří. Máš tam nějaké běžící TAP aplikace? Každopádně tento disk s 16Mb cache není pro Topfield zrovna ideál nevím proč,ale už v dvou případech se mi potvrdilo,že s ním má Topfield problémy. Osobně jsem měl 250Gb 8mb cache a vše běhalo jak má pak jsem ho vyměnil za Seagate 320Gb 16Mb cache a začaly problémy po měsíci pátrání jsem se vrátil k 250 Gb 8Mb cache a vše opět v pohodě.....Zkus jiný firmware pokud máš běžící TAP aplikace tak je ukonči a pak zkus nahrávat. A timeshift ti funguje? Tu celou nahrávací hodinu? |
![]() Tomáš |
30.10.2007, 09:16.35 | |
RE: Diablo a TopfieldAhoj, zadne TAP aplikace tam spustene nemam. Firmware mam (tusim) 4.36 - mel by to byt ten posledni. Tiemshift finguje dobre. Nemuze to byt tim Diablem ? Nemam si koupit original CAM Cryptoworks ? Diky moc |
![]() RBL |
30.10.2007, 17:07.41 | |
RE: Diablo a Topfield4.36 je pouze loader verzi firmwaru zjistíš v menu.Co se týká Diablo modulu můžeš samozřejmě vyzkoušet vyndat kartu a nahrávat jen s EMU ale sám jsi psal,že se to i na EMU kouše. Co se týká Diabla tak ten běhá v Topfieldu bez problémů, ale z důvodu rychlejšího nabíhání programu v EMU mám sám CW twin modul na CSlink a Sky link a diablo bez karet. Nestává se ti náhodou,že když si pouštíš nahrávku ,že semtam jakoby zakostičkuje??? |
![]() Tomáš |
30.10.2007, 17:46.07 | |
RE: Diablo a TopfieldAhoj, diky moc za rady. Ty "kratke" nahravky jsou OK, tzn. nekostickuji. Pujcim si nekde original CW CAM a zkusim, jestli pojede. A taky ten CAM bez karty, ale to se bojim, ze se zase kousne. Takze videl bys to tak, ze problem bude v tom CAMU, nez v samotnem receiveru ? Jinak jsem objevil nejake firmwary na korejskem topfield webu, taky vyzkousim.... diky moc. |
![]() RBL |