![]() |
|
RTVS kartaAhojte, tak RTVS prestala posielať a vadávať karty pre príjem RTVS programov cez satelit. Podpora existujúcich kariet bude zachovaná, nové sa už však nebudú vydávať. Neposielajte tam ani nefunkčné karty na výmenu, nedajú vám nič vedieť a nepošlú novú na výmenu alebo starú "rozbehnutú".Ak to je stará informácia, tak admina prosím zmazať tému. Zdroj: RTVS Dôvod? Údajne fakt, že DVB-T/T2 sieť je dnes štandartnou televíznou platformou. Názor si urobte každý sám. ![]() ---Zgemma_HD9_TWIN_SE_3_kusy---OPEN_ATV_7.3_KravenHD---DigiSK---skylinkCZ---plustelka---IPTV---MAX---NETFLIX---VOYO---CANAL+---SKY_SHOWTIME---DISNEY+---AAPPLE_TV+---atď
Každú_chvíľku_zmena_a_skúšam_niečo_nové---MEGASAT_HD_7_COMBO
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 126 |
![]() |
|
RE: RTVS kartaak poziadas skylink, tak ti transformuje kartu na RTVS kartu odkedy plati skylinku za prenajom kapacity na satelite a skoncili s towercomomTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 235 |
![]() |
|
RE: RTVS kartaDVB T/T2 je taký štandart že sa nechytá ani na CIGI, zdarma v kvalite tam nie je nič a ak mám platiť tak je oveľa výhodnejší zákl. balík od sat operátorov |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 322 |
![]() |
|
@EnoSatnevim jak to mate na Slovensku ale v Cechach kdyz chci konvertovat kartu skylink na kartu ČT tak musim poslat zadost do ČT oni to posoudi a schvali a pote vydaji pokyn do Skylinku aby to Skylink pretransformoval. takze o cele zalezitosti a schvaleni rozhoduje ČT a neee Skylink. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: RTVS kartamas pravdu ziadost posielas do RTVS a RTVS ziada skylink o prevod na RTVS kartu− Zabezpečiť prístupnosť Programov Jednotka, Dvojka, Trojka a Sport na čipových kartách dodaných M7 a na všetkých predtým vydaných RTVS a Skylink kartách; − Bezplatný prevod karty Skylink na kartu RTVS na žiadosť RTVS. Táto konverzia bude možná iba na základe písomnej žiadosti zákazníka Skylink v prípade, že zákazník nemá žiadne nevyplatené záväzky a/ alebo dlhy voči M7; TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
![]() |
|
RE: RTVS kartaJa som písal o sólo žiadosti o výdaj RTVS karty. Skylink a prekonvert karty na rtvs je niečo úplne iné. Ale už iba jediná možnosť ako získať satelitný prístup k programom RTVS.Ale veď uvidíme, skončila trojka, skončili koncesie, skončili karty..... ---Zgemma_HD9_TWIN_SE_3_kusy---OPEN_ATV_7.3_KravenHD---DigiSK---skylinkCZ---plustelka---IPTV---MAX---NETFLIX---VOYO---CANAL+---SKY_SHOWTIME---DISNEY+---AAPPLE_TV+---atď
Každú_chvíľku_zmena_a_skúšam_niečo_nové---MEGASAT_HD_7_COMBO
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 126 |
![]() |
|
RE: RTVS kartaRTVS kartu (0668) uz nedostanes od nikoho , uz len RTVS (0624)TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
![]() |
|
RE: RTVS kartaJa mám dve v šuplíku.Stačí szVU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RTVS kartaDobrý deň, máte ešte na predaj kartu RTVS? Prosím bližšie informácie.VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00
|
olin22
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
@barančekZdravim som čerstvo registrovaný a ešte mi nefungujú SZ (PM). Mam záujem o karty ak ich ešte máte. |
Rastiq
Registrace: 2/2023 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RTVS karta (# 18145)Rastiq už nie![]() VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
@barančekTo je škoda ale ďakujem za odpoveď |
Rastiq