Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Set top box DVB-T s aplikací O2 tv

Poradí mi někdo prosím, nějaký set top box pro příjem DVB-T2, na který jde nainstalovat aplikace O2 TV. Asi nějaký Android box.... Jde mi o přívětivé ovládání, přepínání programů nejen v DVB-T2, ale i v aplikaci O2 TV. Chci to k plasmě do kuchyně. Mám Android box Tesla, ale u toho je komplikované ovládání. Dík

Daru
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 241
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Daru

Existuje takový univerzální návod pro linux E2, mohu poslat, nejlépe použít image Sapro..., tam je vše potřebné nainstalováno. :8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink komplet, O2TV zlatá, Eurosport player, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 6 657
Odpověď v diskusním vlákně
 

@drobeček

Tak mi to prosím pošli. Díky

Daru
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 241
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Daru

Pošli mi tvůj email do PM... :8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink komplet, O2TV zlatá, Eurosport player, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 6 657
Odpověď v diskusním vlákně
 

Seznam stanic O2Tv (verze 2.0).Archiv czsk

Zdravím, a je možné si seřadit stanice přidané z archivu czsk mezi satelitní stanice i v případě, že už jsem byl převedený na o2tv verzi 2.0 ? Přijímač mám VU solo 4k

chrdinka
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 128
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Set top box DVB-T s aplikací O2 tv

Jojo dá se to. Akorát na starší verzi o2tv se používal doplněk sledování o2tv a na novou verzi jr potřeba použír doplněk o2tv 2.0. Funkčně je to stejné jen se musí zadat platné přihlášení.

blacker91
Registrace: 6/2009
Příspěvků: 40
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Set top box DVB-T s aplikací O2 tv

Za mě je super STRONG SRT420 - Android box s DVB-T2, osobně odzkoušeno. A funguje tam originál apka O2TV přímo z Googlew play.

tomlu
Registrace: 6/2011
Příspěvků: 3
Odpověď v diskusním vlákně
 

tomlu

Chci se zeptat, Je u tohoto boxu také spolecny seznam programu z DVB-T2 a O2TV po instalaci? U té Tesly 850 TX to jde takto uspořádat podle recenze, kterou jsem našel. Díky za odpověď.

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 8 938
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra