Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

vu+ solo 4k

Ahoj všem mám dotaz kdo se s tím třeba setkal,mám tenhle přijimač a tenhle problém před tím 7 let provozu v pohodě,odpojil jsem jej od paraboly kde mám 6 poloh + úplně vypnul od sítě ,po asi dvou hodinách jej znovu zapojil a ejhle spustil se poslední sledovaný program z 23,5e a přepnul na program z 13e a signál nula to stejný po přepnutí na 16e a 1w jelo jen 23,5e po znovu uložení pozic v nastavení byla poslední uložená 13e ,spustím sat a co se stalo jede pouze 13e a ostatní ne ani 23,5e,po telefonátu s odborníkem z plutonelektro a zaslání fota nastavení mi řekl že to mám správně,upozorňuji že jsem 7 let nedělal žádné přenastavení pozic a teď se děje tohle poradil mi abych přijimač přeflešnul a že by to mělo jít já to udělal a ono pořád stejné žádná změna pokaždé se spustí jen družice co byla jako poslední v nastavení a uložení.Už nevím co s tím,zkoušel jsem tam připojit Octagon 4k a ten jede jako z praku všechny družice,myslím si že by špatný diseq ale to by asi nejel i ten Octagon a posléze ani Cryptobox co jsem ještě vyhrabal ze skříně,poradí mi někdo díky všem za odpovědi.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

@kanon

Tentokrát asi budeš chytrolin,hw závadu sw neopravíš :))) ,jedině že jsi borec všeuměl,možná brouk pytlík :laughing:

Prosat
Registrace: 8/2005

vu + solo 4k

Zdravím všechny tady a jdu se kát ,bohužel kanon měl pravdu já to špatně ukládal no před 7 rokama jsem to dělal naposledy a jaksi zapoměl jak se to dělá a já to dělal tak že jsem vždy pozici otevřel pomocí ok nastavil zeleným uložil a takhle další a další a pak to zkoušel tak že všechny družice opět ok tlačítkem a uložil jenže se vždy uložila jen ta poslední ,v neděli mi to nedalo a já se na to opět podíval a zkusil jak to psal kanon posouvat jen šipkama a pak vše uložit a ejhle ono to funguje,tak se tu všem omlouvám ale byla to chyba mezi mnou,ovladačem a přijimačem takže omluva tady všem a Prosatovi vozit nic nebudu jede to v pořádku ještě mu to zavolám a děkuju mu za ochotu se na to podívat ale není to už potřeba,takže ne tlačítko ok ale pohyb pouze šipkama a pak uložit.díky všem za reakce.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69

kanon69

R^ kazdy sa ucime a zabudame. V poho, stava sa. O to vacsia poklona, ked si prizname pochybenie. R^
Hlavne som rad, ze to nie je HW povodu. Ja by teda doporucoval spravit si este aktualny full back-up a mat odlozeny (aj pre pripad co sa stal mne, ze zblblo po restarte) a napisat si do wordu postup nastavenie kym to mas v hlave.. Ja takto mam napisany OSCAM a ked si nie som isty, kuknem a osvieti ma..
Kazdopadne VU+ je skvele "zelezo" a nech funguje dalej spolahlivo.

Mopky
Registrace: 11/2009

Mopky

Už jsem to udělal a mám zálohu v pc,opravdu mě to vypadlo z hlavy a já pořád přemýšlel že to musí být nějaká volovina a nedalo mi to tak jsem se k tomu pořád vracel a zkoušel a pak se to povedlo.díky čus.Ještě musím poděkovat za trknutí kanonovi .

kanon69
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra