Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sony xr-77A

dobrý den, poradil by prosím někdo, jak ručně přeladit změny u Skylink? tv by to měla umět i automaticky (mám to aktivní) ale nestalo se. stále se mi nedaří, když vyhledám přes TV (Sony, viz téma) např. novou frekv. 12344 (čt čka atd.), tak mi naladí několik nových programů (zřejmě už těch po změně na akt. frekv.), ukáže se pouze počet nových stanic na té frekvenci, ale nikam se neuloží, většina pův. už mi nefunguje (s info u popisku, že je potřeba přeladit)
díky

VendaVE
Registrace: 10/2024
Odpověď v diskusním vlákně

@VendaVE

Ak mas aktivny Fastscan, tak preladenie prejde bez problemov - teda malo by to ist bez problemov. Fastscan je spolahlivy.
Na mojom LG OLED som s tym problem este nemal a to ho mam uz 6 rokov. Aj pre to preferujem LG. SONY - neviem. Mozno nove TP nie su v tvojej SONY v zozname a treba ich rucne najprv vytvorit?
Neporadil som ti, ale zaujima ma, ako sa problem vyriesi.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

RE: Sony xr-77A

daj továrenské nastavenie a naladí...

zoly
Registrace: 9/2012

RE: Sony xr-77A

díky, tovární nastavení pomohlo, nemůžu si pomoct, Samsung byl lepší a spolehlivější, Sony má hodně dobrej obraz, ale pořád s tím nějak zápasím, aktuálně příjem funguje, Skylink Live TV se ale občas zcela sekne, asi to bývá přetížený nebo je to problém aplikace

VendaVE
Registrace: 10/2024

@VendaVE

""""asi to bývá přetížený nebo je to problém aplikace""",ne to by se sekalo i mě a já jedu bez problémů

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra