| 03.11.2007, 17:34.26 | |
SkyStar HD a CI modulZdravim, prave jsem si koupil kartu Skystar HD + CI modul od Technotrendu, ktery je pro ni specialne urceny. Vsechno zapojil, karta funguje - ALE zadny program mi nechce najit ten CI modul :(( - mam tam vlozeny CryptoWorks a v nem CS Link TaT kartu. Zkousel jsem ProgDVB - nastaveni CI je zaskrtle, ale nepise INSERTED. DVBViewer taky nic, i kdyz v nastaveni mam zaskrtle "Has CI Module". Neporadite mi prosim, jak ten CI module zprovoznit, nejlepe v DVBVieweru? Dekuji. |
![]() JTF |
| 03.11.2007, 17:47.46 | |
RE: SkyStar HD a CI modulPodívej se na CI kartu, jaká je to verze. Rev. 1.0 byla chybová a prodejce by to měl vyměnit za rev. 1.1. Zkontroluj pak ještě pevné propojení obou karet tím SCSI kabelem a správnou orientaci modulu ve slotu... |
![]() Dusan |
| 03.11.2007, 18:21.04 | |
RE: SkyStar HD a CI modulTed jsem zkousel programy CSLinku v tom jejich Technotrend TV Centru a tam ten CI modul funguje. Takze abych neotviral zbytecne pocitac - kdyz to funguje v tomhle, tak by to snad melo fungovat i v jinych programech, ne? |
![]() JTF |
| 03.11.2007, 18:33.27 | |
RE: SkyStar HD a CI modulTak to vypada, ze je to v poradku. Mozna nejake ovladace... |
![]() Dusan |