![]() |
|
nová tv-50=Potřebuji prosím poradit při výběru tv.Na trhu jich je xy a nejsem schopen si vybrat,tato nabízí toto, tamta zase tamto. Bude fungovat přes setobox 02tv+ dvbt. A na sport-fotbal-hokej-míčové hry-formule a filmy. Jde mi o to aby při sportu to nebylo rozmazané,protože někdo nabízí "AI Sports Mode",Motion Clarity a další úpravy. Tak se v tom mám vyznat. Takže prosím odborníky o radu co bude dobrý. Cena do 15000 Děkuji |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
@hoboTCL se dost vylepšilo. Alespoň miniled podle technických listů. Jedno starší 6 let máme u kamoše ve sklepu a běží to celý noci a v poho. Ovládání bezdrát klávesnice, audio přes optiku. Levněší model 55 palců, obyčejný LCD-modrá leze nepatrně do azura, jinak ale dobrý a držák. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 446 |
![]() |
|
@MMorousAle koupit to jako hlavní TV kolem 65" šel bys do toho?Jako do sklepa bych šel možná do toho i já.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 453 |
![]() |
|
@hobojako hlavní asi taky nemám důvěru, protože důvěřuju Sony. Samsungy nechci z principu, je to tu na denním pořádku pořád dokola samej problém, LG jsme kupovali sousedovi, chtěl Oled tak má 65G3, obraz pěkný, ale v některých reklamách se černá slejvá do fleků. Oled prostě ne a do budoucna vývoj spěje k panelům 12 bit, a na to prostě OLED nemá kamna. Na tu TCL se ještě kouknu, cenově výhodná a podle technických litů má umět i 2000 nitů. Někdo to tady i psal. .. Uvidíme |
MMorous
![]() |
|
MMorousTyhle nový řady TCL T mají Direct podsvícení oproti modelum C s mini led. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 634 |
![]() |
|
@HYPERJá budu kupovat už jenom miniled, dokud nebude něco novějšího. Máme to u bráchy a super. |
MMorous
![]() |
|
MMorousTak trochu mě to překvapilo, že to mají u všech modelu. Da se ale ještě sehnat model C s přijatelnými parametry. Asi šetří, proto vychází ty ceny o něco nižší u novějších modelu. Hlavně aby to vydrželo něco a za tři roky, aby tam nebyla filtrace na podsvícení v prd.... |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 634 |
![]() |
|
@HYPERProto se držím Panasonic,bezporuchové![]() |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 291 |
![]() |
|
@amperPanasonic je i má oblíbená značka. U PDP mi teda po 2,5 roku odešel zdroj, ale od té doby funguje, a bude mít asi 12 let a spoustu motohodin. Chtěl jsem ji nahradit OLEDem Panasonic, ale v té době měly vysoké ceny. Objednal jsem tehdy slevněnou, vrácenou ve 14-denní lhůtě, OLED TV Panasonic, ale přivezli ji s proraženým kartonem na boku, takže jsem i nepřevzal. Koupil jsem SONY OLED ve slevě. Panasonic i SONY v té době měly panel od LG.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 707 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
![]() |