Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

nová tv-50=

Potřebuji prosím poradit při výběru tv.
Na trhu jich je xy a nejsem schopen si vybrat,tato nabízí toto, tamta zase tamto.
Bude fungovat přes setobox 02tv+ dvbt.
A na sport-fotbal-hokej-míčové hry-formule a filmy.
Jde mi o to aby při sportu to nebylo rozmazané,protože někdo nabízí "AI Sports Mode",Motion Clarity a další úpravy.
Tak se v tom mám vyznat.
Takže prosím odborníky o radu co bude dobrý.
Cena do 15000
Děkuji

fitipaldi
Registrace: 4/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

@hobo

TCL se dost vylepšilo. Alespoň miniled podle technických listů. Jedno starší 6 let máme u kamoše ve sklepu a běží to celý noci a v poho. Ovládání bezdrát klávesnice, audio přes optiku. Levněší model 55 palců, obyčejný LCD-modrá leze nepatrně do azura, jinak ale dobrý a držák.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Ale koupit to jako hlavní TV kolem 65" šel bys do toho?Jako do sklepa bych šel možná do toho i já. ;) Nějak této značce moc neduvěřuji.

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

jako hlavní asi taky nemám důvěru, protože důvěřuju Sony. Samsungy nechci z principu, je to tu na denním pořádku pořád dokola samej problém, LG jsme kupovali sousedovi, chtěl Oled tak má 65G3, obraz pěkný, ale v některých reklamách se černá slejvá do fleků. Oled prostě ne a do budoucna vývoj spěje k panelům 12 bit, a na to prostě OLED nemá kamna. Na tu TCL se ještě kouknu, cenově výhodná a podle technických litů má umět i 2000 nitů. Někdo to tady i psal. .. Uvidíme

MMorous

MMorous

Tyhle nový řady TCL T mají Direct podsvícení oproti modelum C s mini led.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Já budu kupovat už jenom miniled, dokud nebude něco novějšího. Máme to u bráchy a super.

MMorous

MMorous

Tak trochu mě to překvapilo, že to mají u všech modelu. Da se ale ještě sehnat model C s přijatelnými parametry. Asi šetří, proto vychází ty ceny o něco nižší u novějších modelu. Hlavně aby to vydrželo něco a za tři roky, aby tam nebyla filtrace na podsvícení v prd....

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Proto se držím Panasonic,bezporuchové
;)

amper
Registrace: 6/2008

@amper

Panasonic je i má oblíbená značka. U PDP mi teda po 2,5 roku odešel zdroj, ale od té doby funguje, a bude mít asi 12 let a spoustu motohodin. Chtěl jsem ji nahradit OLEDem Panasonic, ale v té době měly vysoké ceny. Objednal jsem tehdy slevněnou, vrácenou ve 14-denní lhůtě, OLED TV Panasonic, ale přivezli ji s proraženým kartonem na boku, takže jsem i nepřevzal. Koupil jsem SONY OLED ve slevě. Panasonic i SONY v té době měly panel od LG.

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra