Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.11.2007, 17:56.34

Nastavení Mascom MC1100Cr s monoblokem MCM4-S03

Po dvou dnech blbnutí už nevím jak dál. Monoblok mám uchycen za konvertor pro 23,5 stupně. Parabolu tedy nasměrovanou tyčí na 23,5 stupně . Astra 1 na 19,2st. funguje,kvalita signálu 100%,naladí se toho hodně,podle názvů a řazení jsou programy skutečně z Astry 1 na 19,2st.

Družice mám nastaveny takto:
Anténa 9, Družice Astra 1 19,2, DiSEqC na B
Antena 11, Družice Astra 3 23,5st, DiSEqC na A

Karta Gital aktivována a české programy se stejně nenačtou.

Nechápu jak je to s nastavováním antény a družic, který konvertor na monobloku je A a který B.

At nastavuji různé kombinace a točím parabolou, aby měli obě družice co největší kavaltu signálu, tak se mi zdá, že z družice na 23,5st nic nechytím.

Zarazilo mě, že se vše nasype na jednu hromadu a ani nevím, zda je to z té či oné družice.

Mohl by jste mi někdo poslat třeba mailem, jak to máte nastavený v uvedeném přijímači? Koukal jsem ještě na firmware, je nahrán ten poslední co mají na www.mascom.cz Děkuji moc za jakoukoliv radu.
uživatel
Leokluk
04.11.2007, 21:31.41

Téma: Nastavení Mascom MC1100Cr s monoblokem MCM4-

Nastavení antén vůbec neřeš ! Normálně si najeť na ruční vyhledávání a zadej to ručně družici i parametry ! Mělo by si to samo pak přepnout . . . :))
uživatel
m.night
05.11.2007, 18:35.23

rere

pravý konvertor je B,ten upevni do držáku,parabolu nastav na 23.5 a zadej ručně parametry ,19.2 to nájde automaticky,u vyhledávání skus zastínit vstupní otvor konvertoru uvidíš jestli to máš správně přeplý.na začátku ale vymaž všechno co tam bylo doteď naladěný!jinak to nepůjde!hodně zdaru!
uživatel
paprika007