| 04.11.2007, 19:50.39 | |
Digitál z KojáluVí někdo jak to vypadá se zahájením vysílání z Kojálu?Někde jsem četl,že to májí zahájit v půlce října 2007. |
![]() Jarous |
| 04.11.2007, 19:58.54 | |
Dvbt KojálTo by som bol aj ja zvedavý, kedy to spustia, to mi tu pôjde na betón. |
![]() romannitra |
| 04.11.2007, 21:22.38 | |
Téma: Digitál z KojáluPři rychlosti jakou postupuje digitalizace, tak asi nikdy :((( Ptal jsem se u radiokomunikací, kdy a jestli bude na kojále DVB-T a tady je odpověď :Co se týče rozšíření digitálního vysílání, tak jediný dokument, který se tohoto týká, je Technický plán přechodu na digitální vysílání (TPP), který zpracoval Český telekomunikační úřad (ČTÚ). Celkové znění TPP včetně příloh je zveřejněno na: http://www.ctu.cz/1/download/telekomunikacni_vestnik_01_2007_1169029454.pdf Jak je ale všeobecně známo, dle stávajících zákonů není TPP právně vymahatelný a na základě TPP tedy nelze vydat jakákoliv rozhodnutí, jimiž by stát přikročil k exekučnímu vymáhání splnění povinností daných TPP. Tuto zablokovanou situaci by měla pomoci vyřešit tzv. =digitální mininovela= zákona č. 231/2001 Sb., o provozování rozhlasového a televizního vysílání, která se připravuje. |
![]() m.night |
| 04.11.2007, 22:12.50 | |
DVBT z KojaluTo je opravdu kvalifikovaná odpověď hodná stupně kvalifikace zaměstnanců této státní organizace,placených z našich konsecionářských (poviných poplatků)a živených z našich daní,kteří neznají ani základní zákony svého živitele o povinosti podávat informace svým živitelům o svých pracovních výkonech.V tom jim překáží čas strávený v jejich kávových dýcháncích. |
![]() korkoran |
| 04.11.2007, 22:39.43 | |
Já bych to neviděl tak černě.Vzhledem k tomu, že prošla novela vysílacího zákona, lze předpokládat, že MPX veřejné služby bude rozšiřován podle plánu ČT, tedy mimo TPP. V takovém případě by tento MPX měl opravdu někdy v půlce roku 2008 zahájit vysílání z Kojálu, a na konci roku 2008 také z Pradědu. Záleží na tom, jak dopadne výběrové řízení na provozovatele tohoto MPXu, a jestli ČT nezmění své dosavadní plány! |
![]() Enik |
| 05.11.2007, 10:00.31 | |
RE: Digitál z KojáluKorkoráne, nemel nesmysly:1. Radikomunikace nejsou státní firma, ale pln ěsoukromá společnost. 2. Koncesionářské poplatky dostává Česká televize, nikdo jiný. To nemá s vysílání pozemního digitálu prakticky nic společného. 3. Celá pozemní digitalní kravina je nesmysl, který nikam nevede a nepovede. |
![]() Antonín |