| 05.11.2007, 08:43.27 | |
SF 9000...nové zkušenosti?Ahoj všem, nedávno tu tohle téma bylo ale je to ztraceno asi 20 stánek dozadu...potřeboval bych vědět zda má s tímto finderem někdo nějaké nové zkušenosti... jak je to s citlivostí? Musí se zakrývat konvertory na snížení signálu aby se dosáhlo lepšího rozlišení?.. Jde to napájet 2x8,4V Accu?...funguje to celkově nějak rozumně??...Děku Všem moc za zkušenosti... |
![]() Pájík |
| 05.11.2007, 14:51.38 | |
RE: SF 9000...nové zkušenosti?Neměl jsem moc času na testy nicméně mám dvě věci.1, napájení na 2ks 9V baterie funguje - výdrž jsem nezkoušel 2, vytvoření kabelu na update soft - ani boha prostě mi to nejde nevěřím,že je v origo kablíku nějaká elektronika,ale mě to prostě na zem RX a TX nechodí. Víc jsem toho nestihnul |
![]() Tomáš |
| 05.11.2007, 23:15.13 | |
re:tomášMám to málo odskoušené,chci vyrobit síťový napaječ se stab. napětím, s tím dat.kabelem mě to taky zajímá, pokud bys zjistil schema toho kabelu,dej to prosím sem. Mám český návod, pokud by měl někdo zájem. |
![]() migr |
| 06.11.2007, 08:22.31 | |
RE: SF 9000...nové zkušenosti?Ahoj všem...jo dík moc za info..jen by mně ještě zajímalo jak je to s tou citlivostí kvality..pozná se rozdíl?..nebo to chce tím hadrem přes konvertor zeslabit?...když tam nejsou čísla tak se mi to pořád nezdá přesné...děkuju moc.. |
![]() Pájík |
| 06.11.2007, 08:38.27 | |
RE: SF 9000...nové zkušenosti?Citlivost bych řešil až po tom co se přehraje FW neb na stránkách je nový. Není totiž problém pomocí FW toto opravit a pokud to je u všech tak jistě to opravili... |
![]() Tomáš |
| 06.11.2007, 10:38.45 | |
RE: SF 9000...nové zkušenosti?To: Tomáš...jo...děkuju...ale pořád nemáme ten správný kabel chjo...nemám představu jak je to tady u toho zapojené......kdyby ten kabel šel k omu aspoň koupit..to je fakt smůla..mně se tohle měřidlo docela líbí i designem, ale kdyby to chodilo spolehlivě..jak to s tím kabelem vyřešit....Tomáši snad na to přijdeš..pak by to bylo super..že ani prodejce nedodá k tomu příslušenství je mi taky podivný.. a Schweiger v SRN ten kabel taky někde nemá?? |
![]() Pájík |
| 06.11.2007, 10:40.17 | |
RE: SF 9000...nové zkušenosti?To : migr..můžeš mi na kukačku ten návod poslat?? Děkujuuuup.dvorak@mybox.cz |
![]() Pájík |