, sekce: Zkušenosti |
|
VOYO SK kvalita sportuDobry den.Chcem sa spytat ci sa uz zlepsila kvalita sportovyh prenosov na VOYO SK,lebo som si to v decembry predplatil na skusku,ale sport bol prakticky nepozeratelny,aj som im pisal ze ci sa nehambia za tu kvalitu,ale ziadnej odpovede som sa od nich nedockal. |
TV FANUSIK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 35 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
|
|
@Frank11Ano ta kvalita je v pohode a za tym si stojim. Ty nie si ani na moment ochotny pripustit, ze u niekoho ta kvalita moze byt pripadne aj ina, lepsia ako u teba, ze ten problem je na tvojej strane alebo na strane Voya a moze to mat pricinu naozaj kdekolvek - to sa mi tu nechce rozpisovat. Ak sa aspon trochu zaoberas streamingom, tak snad nieco o tom vies. Radsej globalne vsetkych nazves slepymi a hatujes tu az do bezvedomia, pretoze ty si stred sveta a tvoj nazor je jediny spravny. Keby si bol niekde z okolia, tak ta pozvem ku mne na kavu a ukazem ti ako bezi Voyo u mna. A este na okraj, streamovacie sluzby som si zacal platit asi pred desiatimi rokmi, mam ich asi 15, plus asi 8 OTT operatorov. A ani uplne slepy nie som, takze snad viem rozlisit co je uplne priemerna pozeratelna streamovacia sluzba a co je uplna katastrofa.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 871 |
|
|
RE: VOYO SK kvalita sportuK počtu predplatitelov Voyo:absolútne irelevantné, nech je to aj milión, ide o to, že časť z nich sú ľudia, ktorí kvalitu nerozoznajú, ďalšia časť sú ľudia, ktorí nesledujú šport, ďalej sú tu ľudia, ktorí Voyo sledujú na zlých TV, ostatní sledujú na mobile, tablete, notebooku, kde sa ta zlá kvalita prejaví ťažšie ak máte kvalitný TV a aspoň trochu sa rozumiete problematike, nie je možné, aby ste boli s kvalitou Voyo spokojní :D Dokonca aj filmy sú strašné, o športe nehovorím, naozaj pri pohybe lopty je vidieť trhaný obraz :D Je to ako s akoukoľvek inou vecou, niekomu stačí trabant, babeta, lacný telefon xiomi, naopak, niekto chce mercedes, yamahu a iphone pro :D problém je, že väčšina ľudí sú práve tí, ktorí sa uspokoja s treťotriednou kvalitou a viac im netreba ľudia ako ja by si radi zaplatili vyšší poplatok, len aby mali požadovanú kvalitu, ak by bol balík dajme tomu aj 4x drahší a ponúkali by 4K kvalitu, úplne v pohode si to zaplatím :D mne dokonca vadí kvalita na youtube, požívam gopro hero 13, keď si video prehrám priamo v tv lg oled c4 65 tak je to super, keď to isté video nahrám na youtube v 4k kvalite, je to neporovnateľne horšie :D a to youtube má celkom v pohode dátový tok, tak snád po mne nechcete, aby som sledoval voyo, ktoré je ešte 100x horšie ako youtube :D |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 149 |
|
|
@majster222Chvalabohu, od teba nikto nechce nic.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
@DzordzoAk nerozumieš niektorým výrazom, tak ich radšej nepoužívaj.Vzťahovačný by som bol vtedy, keby som výroky, ktoré neboli určené mne vzťahoval na seba. To sa však nestalo, tie výroky boli konkrétne určené mne, prípadne nám. Ak Teba niekto niekedy nazve miestnym tragédom, "haterom" a notorickým sťažovateľom len preto, že si dovolíš mať iný a objektívnejší názor, ktorý zdieľajú aj iní, tak sa Ty potom ponad to prenes blahosklonným mlčaním. "Pamätáš sa v akej kvalite začínalo DIGI?" Pamätáš si aký rok sa vtedy písal? To je ako argumentovať, či si pamätám, že TV vysielala niekedy čiernobielo a filmy boli aj nemé. Tvoje myšlienkové pochody sú fakt niekedy zaujímavé. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 717 |
|
|
@Frank11Pri Digi dom mieril skôr na kvalitu sat signálu, v tej done alternoval Skylink pomerne slušným signálom, takže bola možnosť, ale tí, čo chceli športy, mali Digi aj napriek tomu, že mal horší signál a obraz. Ja som so svojimi myšlienkovými pochodmi OK.Okrem vzťahovačnoasti oplývaš aj značnou mierou ješitnosti a že ja mám byť ticho je fakt tolerantný názor ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 550 |
|
|
@black13a"Ty nie si ani na moment ochotny pripustit, ze u niekoho ta kvalita moze byt pripadne aj ina, lepsia ako u teba, ze ten problem je na tvojej strane..."Máš pravdu, nie, to nie som ochotný pripustiť. A ani iní: "... a pixeláciu hlavne pri prechodoch scén je vidieť aj na nešportových kanáloch. TV OLED 55", internet je na giga, TV ide cez LAN." "Keď som na Voyo sledoval Niké ligu a brankár vykopol loptu, tak tá lopta trhane letela vzduchom. Vadilo mi to a to nie som nejaký náročný užívateľ, ktorému vadí čo i len najmenšia chybička. Na notebooku tento neduh vidieť nebolo. Mám kvalitné internetové pripojenie. Takže problém je nízky bitrate. Punktum." "... mám internetovú Digi TV a ... pri športe však vidno že rýchle scény cez VOYO nie sú ani zďaleka tak dobré ako to isté cez Digi". "Niké liga na Voyo na 55″ QLED TV nevyzerá dobre. Služba pre svoj nízky bitrate je vhodná pre notebooky, mobily čo tablety." "Ta kvalita je strasna, sport je nepozeratelny, slovenska liga? Trhany obraz s nizkym rozlisenim, potom som pozeral zilinu mladych, katastrofa, po chvili sledovania citite, ako vas to unavuje. Voyo by som nesledoval, ani keby mi za to platili. Ja neviem, ci ti ludia voyo sleduju na kalkulacke alebo mikrovlnke, ale ja ked to pustim na lg oled c4 65 tak som v 3,14ci z toho, ze za toto ludia platia." A podobne, takže zďaleka nie som sám. Však ak to Tebe nevadí v poriadku, to bude každý akceptovať. Ale určite nebudeme akceptovať tvrdenie, že tá kvalita obrazu je v poriadku. Lebo jednoducho nie je! Aj Ty odmietaš pripustiť, že sledovanie takého obrazu na kvalitných zobrazovačoch s väčšou uhlopriečkou môže viac vnímajúcim divákom doslova vadiť. Nie všetci sú takí, ako Ty. Ani moja manželka nerozozná na plazme SD od full HD. A nie je to očami, je to vnímaním. Keby si bol Ty ochotný pripustiť, že tá služba je určená skôr pre mobily, tablety a notebooky, na ktorých je ten obraz v pohode, tak v poriadku. To by každý akceptoval. Ale nedá sa akceptovať niečo, čo jednoducho nie je pravda. |
Frank11
|
|
@DzordzoPoznáš výrok A. M. Boëthiusa?"Keby si bol mlčal, boli by ťa naďalej pokladali za filozofa!" Nie, nemusíš byť ticho. Len moja debata s Tebou z určitých dôvodov už nemá význam. Prajem Ti pekný deň. |
Frank11
|
|
@Frank11Občas mám pocit, že reakciami na mojo osobu reflektuješ sám na seba. Záver - ak sa Ti nepáči, snaž sa zlepšiť alebo neber |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 550 |
|
|
@Frank11je to zbytocne, to ako hadzat hrach o stenu :Dchlapci maju ine priority a nie venovat sa kvalite obrazu :D im kebyze pustis vysielanie v 144p, tak neriesia :D takychto zakaznikov podnikatelia miluju :D |
majster222
|
|
@majster222Teba naozaj nepotrebujem na to, aby si mi vysvetlil co je kvalitny obraz. Aj ked si das emotikon za kazde slovo...UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
@majster222Nebudeš ty jeden z tých čo bojujú proti samoobslužných pokladniam? Lebo aj takých tu máme... |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 758 |
|
|
RE: VOYO SK kvalita sportuKrásna ukážka toho, ako tam kde nie sú argumenty, nastupuje demagógia.Proti samoobslužným pokladniam ako takým tu nikto nikdy nič nemal. Ak tu niekto proti niečomu niekedy "bojoval", tak to bolo len proti rušeniu klasických pokladní! A to je dosť podstatný rozdiel. |
Frank11
|
|
@Kimloja o voze a ty o koze :Dmne su samoobsluzne pokladne suma fuk, podstate je, aby boli k dispozicii aj klasicke pokladne :D hadam si nebudem sam blokovat tovar :D vdaka ludom tupo zmyslajucim ako ty o chvilu pridu ludia o pracu, darmo, intelektom asi disponovat prilus nebudes :D |
majster222
|
|
@black13aja si dam znaky kde chcem a kedy chcem :Dporovnavas voyo s inymi kvalitnymi poskytovatelmi? :D to akoby si porovnaval šarkana z DRACIKa proti boeingu 747 :D |
majster222
|
|
RE: VOYO SK kvalita sportuMáme tu aj takých, ktorí sa hanbia za svoj pôvod a Čechom sa tu permanentne pchajú do.... veď viete kam. Už som tu niektoré také indivíduá videl aj "mluvit"... je to dosť trápne a miestami až nechutné...🙄 |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 898 |
|
|
@majster222Myslíš, že on chodí pravidelne na väčšie nákupy, resp. zabezpečuje rodinu, čo znamená plný koš položiek, dokopy cca 50 a viac, takisto mať plnú hlavu ďalších starostí, keď sa človek naháňa a je mu cenná každá minúta?Toto je len očividne nejaký lúzer z mamahotelu, ktorému rodičia tú plnú chladničku pravidelne zabezpečia, do obchodu si zájde kúpiť sladkosť, keď mu mama dá vreckové, ktorú si sám nablokuje a potom sa cíti ako veľký borec. |
Halford89
|
|
@majster222A na nakupne voziky si si ako zvykol? Ci vyzadujes v supermarkete osobneho asistenta aby ti tovar kladol do vozika?UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
@Halford89@Halford, pravidelne tu nadávaš ľuďom do lúzrov a primitívov...Zaujímavé, že tebe takéto komentáre u adminov stále prechádzajú... |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 248 |
|
|
@Palo232232Neskáč tu ako pukanec na panvici a nemontuj sa do vecí, ktorým nerozumieš.🙄 |
Halford89
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|