, sekce: Pořady v televizi |
|
La Liga 26/27Beze změny pánové moje zdroje jsou zas pravdivé.... Canal sport má zas bohužel po ptakach. https://www.sportbusiness.com/news/saran-retains-laliga-in-czech-republic-slovakia/ |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 854 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
|
|
Lokalny DVBT MUX Ba k26Zdravim. Uz niekolko dni mam “radiovu tmu” na lokalnom dvbt muxe v Ba na k26. Mate niekto moznost skusit, ci vam ide aby som vylucil chybu u mna? Mam len interierovu antenu. Dakujem |
kuco3
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 250 |
|
|
RE: La Liga 26/27Žiadné prekvapenie že není sledovanosť podla šéfa TVP Sport , oni z tej súťaže spravili tok penazí pre západné kluby a velkokluby , väčšinou tam sú tie isté tímy . Okrem Bodo/Glimt nik nový neprerazil , velmi málo prekvapení , nezaujímavé zápasy .Nezmyselné pokuty pre fanúšíkov , kde za satana dostaneš chválu za kartoniádu Ježiša Krista dostala Crvena Zvezda Belehrad skoro 100 000€ pokutu , dvojitý meter na trávníku či na tribúnách . Ďakujem neprosím . Dnes začína Copa Libertadores a Copa Sudamericana to má osobne baví viac - je to v Južnej Amerike náboženstvo , vášeň , všelijaké choreá, kartionády, ohne ,svetlice , bengále , kuca paca niekedy všetko čo robí futbal futbalom . LM v Európe sa z toho stala nepozeratelná komerčná sra... . |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 927 |
|
|
@Janci19Ale dnes Barcelona - Atletico... ako fakt nebudeš sledovať? |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 957 |
|
|
RE: La Liga 26/27taky mě ta LM bavila více v minulosti než teď.Už na tu LM ani moc poslední 2-3 sezony moc nekoukám.... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 12 047 |
|
|
RE: La Liga 26/27Koukám fotbal hodně dlouho. Mám za to, že problém je narostla hromada zajímavých utkání, které můžeme vidět. Je to asi jako týdenní pobyt v cukrárně. Taky nebudu toužit po další laskonce. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 556 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|