, sekce: DVB-S přijímače |
|
Vu + ultimo4 kNevíte někdo proč mam na displeji barevné podélné čáry je to vidět hlavně při restartu nebo při zvyseni jasu displeje přijímač je starý 10 let dá se ještě koupit nový displej nemáte někdo kontakt díky za rady |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 291 |
|
|
RE: Vu + ultimo4 kVyskúšaj znovu nasadiť pripojenie konektora. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 137 |
|
|
RE: Vu + ultimo4 kNáhradní díly pro VU+ dělá AB-com Topoľčany.Teť mají na stránkách jen dislej pro Duo a Uno, ale za zavolání, nebo e-mail nic nedáš.Otázka je, jesli to je na 100% tím displejem. |
hrotik
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 73 |
|
|
RE: Vu + ultimo4 kNo, pokial displej siel v pohode, ja by som skor este vyskusal adapter. Ak mate na mysli podelne cary, podobne sa mi tiez stalo, u mna vyzerali ako ked na analogu vypadol signal=zrnenie len s ciarami, pomohlo mi na nejaky cas, prijimac zadnym tlacidlom vypnut a zapnut a silnejsie dotlacit tlacitko vzadu.Ale aj tak som nasledne asi do polroka musel vymenit adapter, prestal dodavat potrebnu "stavu" a prejavovalo sa mi to na HDD, zacal sa zapinat a vypinat castejsie a nahravky boli neuplne, nahralo len par minut.. Za otazku ten nahradny displej stoji, skor by som skusil vymenu adaptera, len musi byt 5A.. Slabsi nie.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 251 |
|
|
RE: Vu + ultimo4 kZdroj mám novy blbne mi to takhle už půl roku ten konektor vyzkouším volal jsem do abcomu na Ultimo už nic nemají jediné někde na internetu najít ale po těch letech to bude asi problem |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 291 |
|
|
RE: Vu + ultimo4 khttps://www.olx.pl/d/oferta/vu-ultimo-na-linux-open-atv-CID99-ID19ZJeg.html?isPreviewActive=0&search_reason=search%7Corganic&sliderIndex=0+ https://www.nakupy-polsko.cz ( doporučuji asistovaný nákup, bez starostí ) DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 835 |
|
|
RE: Vu + ultimo4 kAle tenhle asi není 4kDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 835 |
|
|
RE: Vu + ultimo4 kMůže být vadný samotný displej, pak ty spojovací gumové lišty pod LCD, nebo ten konektor. (můj tip jsou ty gumy, ale opravovat to je občas docela problém). |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 549 |
|
|
@brumlaTu asi nezozenies uz ani prd. Nasiel som novy Front Board + LCD VU+ Ultimo4k na stranke DMM-TV v Dubaji - https://w.dmm-tv.com/products/index.php?brand=vuplus§ion=VU%2B+Parts za 190 AED co je cca 45eurale vzhladom na situaciu v tej casti sveta neviem aky by bol cas dodania. |
cyberg
Registrace: 3/2026 Příspěvků: 2 |
|
|
RE: Vu + ultimo4 kU desetiletého stroje bych to neřešil. Ztlum display na minimum a používej bez toho. A ušetřené peníze odlož na nový stroj. Ultimo je sice extrémně odolný, moderní stroj, ale investovat do toho se Ti už nevyplatí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 181 |
|
|
@cybergNa těch 45 euro zapomeň,cena Tě vyjde na půlku ceny nového příjmače! |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 439 |
|
|
RE: Vu + ultimo4 k... alebo počkať na nejakú vyradenú bazárovku. |
Spacer