Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Aktivace modulu 4ka

Ahoj, máme již asi 10 let modul Plustelka a jsme s tím celkem spokojeni. Jelikož dochází ke změnám ve vysílání pořídil jsem si nový modul 4ka aby jsme mohli sledovat nové programy, které byli nyní přidány. Jelikož na původním účtu plustelky není možnost přidat nové zařízení, udělal jsem nový účet na stránkách 4ka.sk, bohužel se mi zde nedaří modul aktivovat. Posílal jsem dotaz na 4ka a slečna mě sdělila že s tím nic neudělá a poradila obrátit se na prodejce kde jsem modul koupil, to byla firma Vodensky v Košicích. Tam mi slečna poradila jak modul aktivovat, ale bez výsledku. Při pokusu o aktivaci se objeví hláška: Neočekávaná chyba. Myslím si tedy že to bude blokováním IP adres, které nejsou ze Slovenska, nepomohlo ani skrytí IP adresy. Mám prosbu, nenašel by se na Slovensku dobrý člověk, který by mi s tím pomohl? Příbuzní co jsme měli v Piešťanech již nežijí tak se nemám na koho obrátit.

cvrcek92
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aktivace modulu 4ka

kolega kupil cez stranku https://www.4ka.sk/telka-cez-antenu/, vlozil do TV, vypisalo modul vlozeny a programy sa rozbehli

mjamriska
Registrace: 4/2003

@mjamriska

Bohužel mě to právě na 4ka.sk koupit nešlo, chtějí tam zadat adresu, číslo telefonu, občanky apod. ale lze tam zadat pouze údaje Slovenského občanam, tak jsem to koupil na eshopu woodensky.sk což je jejich autorizovaný prodejce. A aktivovat to měli oni, nebo aspoň dát číslo služby DVBT které je potřeba k aktivaci.

cvrcek92

.. za nejaký čas sa asi spustí akcia ako kedysi na začiatku , ked sk, cz programy začali vysielať na satelite-slovák nájdi svojho čecha, čech nájdi svojho slováka

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@cvrcek92

pozri do PM

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Vyřešeno s pánem ve firmě Woodensky s.r.o. Velmi mi pomohl a provedl aktivaci, i touto cestou mu děkuji za pomoc.

cvrcek92

super R^

mjamriska
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra