Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno DNES!, sekce: DVB-S přijímače

Nefunkční refresh obrazu na web rozhraní VU+

Zdravím všechny, používám web rozhraní u VU+ Zero a Uno (obě VTI) pro nahrávání settingu na lokální síti a po poslední aktualizaci Microsoft Edge mi přestal fungovat refresh obrazu z VU. Cca před půl rokem se to samé stalo s Chromem, proto jsem přešel na Edge. Pomůže jen ,když přepnu ve snímku obrazovky na vysoké rozlišení, nebo refreshnu celou stránku, ale to je otravující. Že jsem zkoušel dvě hodiny různé nastavení jak VU, tak i Edge asi nemusím psát ... Nemáte pro to řešení ? Díky.

jarax
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

RE: Nefunkční refresh obrazu na web rozhraní V...

VTI už nepoužívám dost dlouho, ale vzpomínám si, že šly stáhnout a používal jsem na toto dva spolehlivé fungující plug-iny. Projeď si v databázi seznam plug-inů, hledej něco jako vtiscreenshot, screenshot saver atp. Nadefinuješ si po instalaci jedno tlačítko na DO pro vytvoření snímku a zvolíš adresář ve struktuře receiveru, či připojeném HDD, kam se ti budou snímky ukládat a jedeš. Nastavit jde i rozlišení a formát snímku.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra