, sekce: Jiné placené TV |
|
Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?Která je pro vás nej CZ/SK SAT nebo IPtv platforma, pominete-li sportovní nabídku ?Za mne Skylink T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 361 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
|
|
@Dodo22A pre niekoho zase tvoje.Zase utocis? |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 612 |
|
|
@black13aStále to isté takže ja to prírody chodím rád.Nemám proti čerstvému vzduchu nič. A pohybu trochu neuškodí aj tak tv zvyknem zapínať až o 18:00 ale cez víkend keď ide dobrý zápas z Premier League tak aj o 13:30 dve hodiny tv mi úplne stačí cez zimu som toho pozrel viacej lebo bola sezóna. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 35 |
|
|
RE: Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?Za mňa technicky najdokonalejšie zvládnutá IPTV je od TELLY.Žial najdrahšia. Stredný balík ktorý by mi postačoval, predražujú športové kanály,ktoré ma nezaujímajú. Možem porovnávať, pretože mám: Oneplay-dva účty,mini aj maxi ponuku(bez HBO) Skylink Live TV CZ dva účty, mini aj smart Skylink Live TV SK mini Sweet TV SK "L" Antik TV SK Z kozmu Skylink Cz a Antik SAT. V zálohe Octagon,keď je náhodou raz za rok niečo na HBO. T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 785 |
|
|
RE: Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?ja mám prírodu priamo na terase, kde teraz sedím, pred sebou záhrada, stromy, vtáci čvirikajú a s mojim krásnym nemeckým ovčiakom si to patrične vychutnávame... len veter začal dosť fučat |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 916 |
|
|
Milý ŽánTy kultúrne obohatenie tejto stránky, čím že som na teba zaútočil? |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 136 |
|
|
@Dodo22Musím se Žánka zastat. Pro mě jeho první komentář naprosto v pohodě. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 960 |
|
|
@Jean RenoDosť dlho si bol na blackliste, ale asi si sa nepoučil. Zase tu útočíš. Dodo22 len povedal svoj názor na Teba, čo tu máme viacerí.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 795 |
|
|
@krupinoNeboj. On tie komentáre veľmi dobre vie kam smeruje. To je už známy štváč. |
Dodo22
|
|
@Dodo22Přesto si myslím, že ten první komentář je vpoho. Lidé só různé. Někdo rad holky, jinej zase vdolky. A někdo, třeba taky já, obojí. Důležité je neosočovat a pochopit druhého, že se mu může líbit to, co zrovna mně ne. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 960 |
|
|
RE: Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?zaujímavé názory .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 614 |
|
|
@peterskNo comment!!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 050 |
|
|
@krupinoJo, súhlasím, ale to je iná liga. |
Dodo22
|
|
RE: Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?Za mne Antik TV. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 875 |
|
|
@krupinoDiky.Vyprovokovat sa nimi nenecham. Tentoraz nie. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 612 |
|
|
@mcm1Súhlasím, akurat6im chýba Nova Sport 3 až 6 a Premier Sport 1, 2 inak top 👍VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 791 |
|
|
@kostik123No, pre sportoveho fanusika toho chyba celkom dost... A predpokladam, ze tam nie su ani stanice C+ Sport.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 881 |
|
|
@kostik123Mě u Skylinku chybí ze sportu ATP tenis, ale jinak bych tam něco i zrušil. Proč se nedomluví s Discovery nevím ...T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 361 |
|
|
RE: Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?Lepšia TV. To by som si dal, kebyže majú Novu Sport 5. A milé domáce osadenstvo, nech si platí Skylink Mini. |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 484 |
|
|
@ivo2001U mna Skylink (vratane Live - niekedy s AppleTV alebo HBO MAX - pisem preto, lebo nikdy som ich zatial nemal samostatne - len cez Skylink) a AntikSat resp. Antik TV (mam aj ich box, takze je tam viac sluzieb v cene). Rozne to prestriedavam a aktualne mam spusteny len Antik TV, teda IPTV/OTT (pozeram cez box). Niekedy zase aktivujem AntikSat, su tam medzi nimi rozdiely. Okrem toho mam uz len RTVS/STVR kartu. :-) |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 378 |
|
|
RE: Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?Antik je dobrá služba satelitní a zároveň i doplňková přes android aplikaci IPTV. Chybí tam ale mnoho českých stanic a sportovních. Pro opravdové milovníky televizní zábavy i sportu je ale zbytečnost vyhazovat za cokoli, protože postačí IPTV přijímač kde operátorem je internetový browser. |
DeNiro
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 476 |
|
|
@DeNirop. DeNiro som zvedavý, že ešte koľkými spôsobmi viete zamaskovať, že sledujete cez nelegálne linky IPTV. Nemusíte to do každej témy napísať. Už sme to pochopiliT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 795 |
|
|
RE: Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?Mozno to teraz objavil a jeho nadsenie je take velke, ze sa s nim musi podelit... :-)UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 881 |
|
|
RE: Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?Až zas něco najdete o ilegalitě, nezapomeňte to sem napsat, ať se pobavíme. Ilegální link to je něco podobného jako zpěv na zahradě bez zaplacení poplatku OSA. |
DeNiro
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 476 |
|
|
RE: Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?V celém království se zakazuje zpěv, levná IPTV, používání selského rozumu atd .....DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 835 |
3dny |
|
Antikbez debaty ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 552 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|