Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?

Která je pro vás nej CZ/SK SAT nebo IPtv platforma, pominete-li sportovní nabídku ?

Za mne Skylink

T90, Octagon 8008

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

@Dodo22

A pre niekoho zase tvoje.

Zase utocis? :O

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@black13a

Stále to isté takže ja to prírody chodím rád.
Nemám proti čerstvému vzduchu nič.
A pohybu trochu neuškodí aj tak tv zvyknem zapínať až o 18:00 ale cez víkend keď ide dobrý zápas z Premier League tak aj o 13:30 dve hodiny tv mi úplne stačí cez zimu som toho pozrel viacej lebo bola sezóna. R^

sun26
Registrace: 4/2026

RE: Nej CZSK SAT nebo IPtv platforma ?

Za mňa technicky najdokonalejšie zvládnutá IPTV je od TELLY.
Žial najdrahšia.
Stredný balík ktorý by mi postačoval, predražujú športové kanály,ktoré ma nezaujímajú.
Možem porovnávať, pretože mám:
Oneplay-dva účty,mini aj maxi ponuku(bez HBO)
Skylink Live TV CZ dva účty, mini aj smart
Skylink Live TV SK mini
Sweet TV SK "L"
Antik TV SK
Z kozmu Skylink Cz a Antik SAT.
V zálohe Octagon,keď je náhodou raz za rok niečo na HBO.

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

ja mám prírodu priamo na terase, kde teraz sedím, pred sebou záhrada, stromy, vtáci čvirikajú a s mojim krásnym nemeckým ovčiakom si to patrične vychutnávame... len veter začal dosť fučat

Halford89
Registrace: 5/2025

Milý Žán

Ty kultúrne obohatenie tejto stránky, čím že som na teba zaútočil? :laughing: My sme neni zvedavý na to že si zaťažený na šport. Ale to si ty vedel už z minula, preto tu zase začínaš “víriť prach”. Rv

Dodo22
Registrace: 4/2023

@Dodo22

Musím se Žánka zastat. Pro mě jeho první komentář naprosto v pohodě.

krupino
Registrace: 10/2008

@Jean Reno

Dosť dlho si bol na blackliste, ale asi si sa nepoučil. Zase tu útočíš. Dodo22 len povedal svoj názor na Teba, čo tu máme viacerí.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@krupino

Neboj. On tie komentáre veľmi dobre vie kam smeruje. To je už známy štváč. ;)

Dodo22

@Dodo22

Přesto si myslím, že ten první komentář je vpoho. Lidé só různé. Někdo rad holky, jinej zase vdolky. A někdo, třeba taky já, obojí. Důležité je neosočovat a pochopit druhého, že se mu může líbit to, co zrovna mně ne.

krupino
Registrace: 10/2008

zaujímavé názory .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@petersk

No comment!!!
R^ R^ R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@krupino

Jo, súhlasím, ale to je iná liga. :)))

Dodo22

Za mne Antik TV.

mcm1
Registrace: 9/2009

@krupino

Diky.
Vyprovokovat sa nimi nenecham. Tentoraz nie.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@mcm1

Súhlasím, akurat6im chýba Nova Sport 3 až 6 a Premier Sport 1, 2 inak top 👍

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

No, pre sportoveho fanusika toho chyba celkom dost... A predpokladam, ze tam nie su ani stanice C+ Sport.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@kostik123

Mě u Skylinku chybí ze sportu ATP tenis, ale jinak bych tam něco i zrušil. Proč se nedomluví s Discovery nevím ...

T90, Octagon 8008

ivo2001
Registrace: 4/2006

Lepšia TV. To by som si dal, kebyže majú Novu Sport 5. A milé domáce osadenstvo, nech si platí Skylink Mini.

CABAL
Registrace: 2/2018

@ivo2001

U mna Skylink (vratane Live - niekedy s AppleTV alebo HBO MAX - pisem preto, lebo nikdy som ich zatial nemal samostatne - len cez Skylink) a AntikSat resp. Antik TV (mam aj ich box, takze je tam viac sluzieb v cene). Rozne to prestriedavam a aktualne mam spusteny len Antik TV, teda IPTV/OTT (pozeram cez box). Niekedy zase aktivujem AntikSat, su tam medzi nimi rozdiely. Okrem toho mam uz len RTVS/STVR kartu. :-)

kolle
Registrace: 1/2006

Antik je dobrá služba satelitní a zároveň i doplňková přes android aplikaci IPTV. Chybí tam ale mnoho českých stanic a sportovních. Pro opravdové milovníky televizní zábavy i sportu je ale zbytečnost vyhazovat za cokoli, protože postačí IPTV přijímač kde operátorem je internetový browser. R^ A to se vyplatí.

DeNiro
Registrace: 6/2022

@DeNiro

p. DeNiro som zvedavý, že ešte koľkými spôsobmi viete zamaskovať, že sledujete cez nelegálne linky IPTV. Nemusíte to do každej témy napísať. Už sme to pochopili :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Mozno to teraz objavil a jeho nadsenie je take velke, ze sa s nim musi podelit... :-)

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Až zas něco najdete o ilegalitě, nezapomeňte to sem napsat, ať se pobavíme. Ilegální link to je něco podobného jako zpěv na zahradě bez zaplacení poplatku OSA.

DeNiro
Registrace: 6/2022

V celém království se zakazuje zpěv, levná IPTV, používání selského rozumu atd .....

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012
Odpověď v diskusním vlákně 3dny

Antik

bez debaty ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra