, sekce: Skylink |
|
TV Panasonic FireOS - SKYLINK ČTNehrají mi programy ČT - 12.344 Skylink na TV Panasonic s Fire OS. Zajímavé je, že pokud vyvolám EPG tak v malém, náhledovém okně program hraje, ale na celé obrazovce ne. Reinstal nepomohl. LUX TV na stejné frekvenci chodí OK. Nemá někdo na této TV obdobný problém? |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 123 |
|
|
RE: TV Panasonic FireOS - SKYLINK ČTNejdou ani nekódované programy z toho transponderu, ČT24, TV Lux? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 962 |
|
|
RE: TV Panasonic FireOS - SKYLINK ČTČT24 nejde, ale LUX TV jde. |
petr71
|
|
RE: TV Panasonic FireOS - SKYLINK ČTPorovnej parametry těch dvou programů, jestli u toho ČT24 není něco falešně uložené. |
torny
|
|
RE: TV Panasonic FireOS - SKYLINK ČTZkus tovární nastavení a novou instalaci.DM900 UHD, DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 117 |
|
|
@petr71Ve vedlejším tématu Problem s Vu řeší restarty při přepínání ČT na Skylinku, tak jestli není něco s daty kanálů. |
torny
|
|
RE: TV Panasonic FireOS - SKYLINK ČTTovárek a reinstalací jsem udělal několik a nic nepomohlo. Tak jsem zavolal do ČT, nechali si to sepsat do formuláře a večer to po pěti dnech začalo, samo od sebe, chodit. Vyjádření od nich žádné nepřišlo, tak nevím. |
petr71
|
|
RE: TV Panasonic FireOS - SKYLINK ČTZdá se, že jsi tím zajistil i vyřešení SKYLINK - HBBTV u ČT programů na TechnisatuSTC dle vedlejší diskuze. |
torny
|
|
@petr71Do včerejška jsem měl stejný problém na Panasonic TV-55Z90BE6 (OLED s FireOS), ale na DVB-C. Také jsem zkoušel všechno možné, ale nic nepomáhalo. Najednou včera vidím, že v pohodě beží. |
Vlastik
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 23 |
|
|
@torny |
HonzaA
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 68 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|