Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Pochvala některých internet TV ohledně Prima sport

Líbí se mi přístup některých IPTV, že se nepo.... z Primy a nehodlají jim za free kanál platit šílené poplatky, které si Prima každou chvílu navyšuje. Chápu, že to hlavně dělají poskytovatelé, kteří tlačí svou cenu co nejníž a zdražovat už nechtějí, ale chápeme princip.

Akorát otázka, jak moc divákům těchto poskytovatelům kanál Prima sport bude chybět. V blízké budoucnosti asi ne, ale očekávám, že až bude možnost, Prima stoprocentně nějaká prémiovější práva bude zkoušet. To aby se z ní pak nestal kanál u jednoho/dvou poskytovatelů ve vyšších balíčcích.

pivk
Registrace: 4/2026
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pochvala některých internet TV ohledně Pri...

Rovnaka situacia ako JOJ Sport - pri starte mali len par atraktivnych prenosov a napriklad Telekom zaradil az po polroku cca

Simm
Registrace: 12/2019

Já ten kanál fakt vidím jen jako českou verzi JOJ Šport, bohužel.

pivk

@pivk

A ty si cakal cesku verziu Sky Sports...?

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

já být na místě Primy tak půjde tvrdě pa naší extralize a a nejvyšší fotbalové soutěži jak Nově budou končit práva.Zas tak daleko už to není.A co se ke mě dostalo,dost to zvažují,no budou se dít asi věci :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

Já si myslím že to bude velký hráč. Peněz z reklam mají dost, tak proč nezatraktivnit značku Prima ve sportovním prostředí, kde roky dominovala Nova.

William cz
Registrace: 10/2016

JOJ Sport vsak zacinal s tym ze budu vysielat MS v hokeji takze mali predurceny uspech, uvidime ci Prima prekvapi ale s oslabenim CT sport to nebudu mat take lahke ake to mala JOJka s nasou slabuckou STVR

Simm
Registrace: 12/2019

@Simm

Naše ČT jde do kopru stejně jako kdysi RTVS. Po roce po nich neštěkne ani pes a všechny atraktivní sportovní práva si rozprodej soukromá média mezi sebe.

William cz

@William cz

ano,ale bude to na jejich platformě Prima+ pokud by se jim to podařilo,to je jasné.Nova musí být značně nervozní že Prima jde do sportu!

dawis77

@black13a

Já nic nečekám. Jen se z toho dělá zbytečné haló, přitom pod sebe jen Prima vzala kanál, který vysílá práva kvalitou někde v třetí cenové kategorii. A mám takový neslavný pocit, že při bojích o ta TOP práva pohoří a nic velkého nás od ní nečeká. Toť vše.

pivk

@pivk

aby ses nedivil

William cz

@William cz

No tak co se max stane. Převezmou některá práva ČT, protože ta to finančně neutáhne a fakt půjde jen o cz verzi sportu od Jojky, nic víc. Českou fotbalovou ligu nebo třeba LM fakt nezískaj, na to jim nevěřim :laughing:

pivk

@pivk

Prima je bohatá skupina, už vrazila spoustu peněz do zpravodajství a značky CNN, příjem z reklam se jim každý rok zvyšuje, já si myslím že budou mířit na ty nejvyšší mety.

William cz

@William cz

však v zákulisí se mluví o naší fotbalové lize a extralize.Dává to logiku a jedině to jim u nás může přinest velké peníze a velký zájem o Prima+.Kdyby se tak stalo tak Oneplay má obrovské potíže.

dawis77

@William cz

To s tím zpravodajstvím nepopírám, ale jejich sportovní model dle mého nebude postaven na tom úplně nejdražším, co česká TV práva nabízí. Musí to dělat chytře. Povíme si za pár let, až se o nějaká ta práva porvou, teď budou bohužel rok dva na suchu.

pivk

@dawis77

Jenže Oneplay drží fotbal do sezóny 28/29 a potom si ho určitě nenechají jen tak vzít. A do toho je tu furt Canal+, který to může taky zkusit. Prima z tohohle boje nevzejde vítězně, to si zapamatujte.

pivk

ČT Sport má istotu MS v hokeji do roku 2034, odvysiela aj ME vo futbale 2028 a naďalej drží olympijské hry či Tour de France. Myslím si však, že Prima v najbližších rokoch získa od ČT minimálne časť práv na zimné športy.

Halford89
Registrace: 5/2025

@pivk

ano na náš fotbal má práva Nova na tento ročník a pak na další dva a na naši extraligu majá práva už jen na 2 sezony!To uteče velmi rychle!Však sem psal, že se začnou dít věci za rok za dva :))) Říkám ti znovu aby ses ještě nedivil.Pokud po tom Prima tvrdě půjde bude mít Nova velký problém.Canal+ bych z toho asi vyloučil..

dawis77

@Halford89

Taky si myslím, že Prima bude hlavně pokukovat po sublicencích, na nic víc teď nemá šanci.

pivk

@pivk

Přesně tak, budou to sublicence třeba od Eurosportu na grandslamy, třeba bych se nedivil kdyby teď získali zápasy českých tenistů a tenistek z US open jako kdysi O2 nebo ČT

jean555
Registrace: 7/2026

@dawis77

Povíme si za ty dva roky, ale já říkám, že Prima ani Chance ligu, ani extraligu na další cyklus nezíská. To je za mě až moc velkej optimismus.

pivk

@pivk

Súhlasím. Tiež mi to nepríde veľmi pravdepodobné. Nemyslím si, že by si Nova dobrovoľne podkopala svoju pozíciu.

Halford89
Registrace: 5/2025

@pivk

mě to je fuk jestli získa nebo ne,ale zájem budou mít velký to je jasné...

dawis77

@dawis77

Zájem mít můžou, úspěšní nebudou, to se ti tady snažím celou dobu říct.

pivk

@pivk

víš houby jak to dopadne.Nemíním s tebou už debatovat.

dawis77

@dawis77

Dobře pane Kubát, omlouvám se, že jste svůj drahocený čas ztrácel zrovna se mnou. Utíkejte vše skoupit, ať má Oneplay houby.

pivk
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra