Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

IPTV televizia

Poprosím nejaké odkazy na IPTV v m3u ak máte pošlite alebo napíšte
@kanon69 akú službu si platíš na IPTV ?

mar331
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: IPTV televizia

Já si platím O2TV Oneplay a Skylink přes net a jsem spokojen. R^

Standa79
Registrace: 2/2025

S dajakymi m3u playlistmi ti tu na legal fore len tak niekto nepomoze... ak chces low-budget tak sweet tv alebo play tv, potom kvalitnejsi je antik tv (ale pocas playoff zapasov Slovenska na OH mali vypadky, to im neodpustim). Potom drahsie kvalitnejsie ako magio

Simm
Registrace: 12/2019

Nemáš zriadenú schránku na SS,nikto ti nepomôže.

stamar
Registrace: 9/2007

Podľa toho čo preferuješ, ak nesleduješ prémiový šport a nemusíš mať všetky Nova Sporty a Canal+ Sporty, tak by som ako alternatívu za veľmi sympatický mesačný poplatok - od 4.99€/mesiac - zvolil Play TV.
V najlacnejšom balíku M za tých 4.99€/mesiac máš 7 dňový archív, 50 hodín nahrávok, viac ako 1 000 titulov video obsahu na vyžiadanie, full hd kvalitu, možnosť sledovania na 4 zariadeniach súčasne + CZ/SK rádiá. V pomere cena/ponuka/kvalita je za mňa toto TOP služba.

Ak sleduješ prémiový šport, tak máš na výber len 2 operátorov - Magio a Skylink. Magio má všetko a je drahší ako Skylink, avšak Skylink zas nemá Eurosporty a Premier Sporty.

Treba navštíviť obidva weby a pozrieť si ponuku. Ale bacha - lebo Magio má v úvode na svojom webe zverejnenú ponuku balíkov, pri ktorých je malinkým písmom uvedené, že ceny platia pri 24 mesačnej viazanosti. Bez viazanosti sú ceny balíkov vyššie a platí sa dokonca aj za archív! Toto si nezainteresovaný potenciálny zákazník nemusí vôbec všimnúť.

Ak máš od nich internet alebo platíš u nich paušál za telefón, tak potom za zváženie stojí Magenta 1, kde je cena za tv balíky výhodnejšia.
Magio má ešte samostatný športový balík za 12€/mesiac a ten je bez viazanosti aj s archívom v cene.

Skylink Live TV to má jednoduché - žiadna viazanosť, jedna cena, 7-dňový archív.

Ja mám satelit od Skylinku, k tomu gratis Internetovú Skylink Live TV, mám všetky pre mňa kľúčové stanice Nova Sport a Canal+ Sport, ktoré cez internet vysielajú vo vynikajúcej 1080p 50fps kvalite a som na 100% spokojný.

Halford89
Registrace: 5/2025

Má někdo zkušenost s IPTV, kde by byly i chorvatské HRT a španělské Movistar, Polsar a třeba německé programy SkyDE? Nejlépe placené po hodinách nebo aspoň po dnech - čistě pro občasné použití několikrát do roka.

TomSenior
Registrace: 3/2025

@TomSenior

Takové servery samozřejmě jsou, ale nejsou placené tak jak si představuješ.... notabene roční abonence vyjde za cenu třech měsíčních, takže kdyby to bylo po hodinách, myslím si že za cenu roku bys měl.... 100 hodin? Když tak SZ

PepaJožka
Registrace: 8/2022

A toto si sem načo napísal? Veď chce na čierno a zadarmo IPTV.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Halford89

Halfordovi som to chcel napísať

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

mar331

Zdarec tak jakou si platím iptv to sem dát nemůžu , ani nemáš schránku kam ti poslat odkaz , jinak samože oneplay má nejlepší nabídku a má všechny u nás dostupné kanály na sport to nemá nikdo , kompletní sport jen na oneplay.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

asi jak píše kanon69. Máš tam v dosahu všechny sporty na co si vzpomeneš archivm tv vysílání řádově 180 kanálů standard na 7 dní automaticky, plus 30 dní na pořadz z TV vysílání, které si označíš a dáš do seznamu, plus cca 2000 pořadů a filmů z trvalého archivu, který se průběžně doplňuje. Jsou tam i další služby, které lze spravovat průběžně. Vše pro 3 přístroje současně, pustí si to kdo zná přihlašovací údaje, ale nesmí to běžet v reálu najednou víc než na třech. Musíš si to ale zaplatit. Jestli chceš ale něco za 5 eur, tak se radši dívej z okna.

MMorous
Registrace: 10/2019

@TomSenior

Tebou zmíněné programy má kdejaká IPTV. Já mám jako doplněk a je tam komplet CZ&SK a celá Evropa plus USA a svět, za bratru symbolickou cenu. Kdo hledá, najde.

Antonio20
Registrace: 1/2009

To by mne fakt nenapadlo.

TomSenior
Registrace: 3/2025

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra