DNES!, sekce: Skylink |
|
Držák satelitu na plastové oknoZdravím chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s držákem na plastové okno a po případě který doporučíte.Předem děkují.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 628 |
DNES! |
|
@DarklPlastovy drzak |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 695 |
DNES! |
|
RE: Držák satelitu na plastové oknoTo ho jsem se dozvědělchtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 628 |
DNES! |
|
RE: Držák satelitu na plastové oknoNemám s tím zkušenost, protože bych to nepoužil pro běžnou parabolickou anténu. Vítr přes páku to skoro určitě vylomí, ať je to tak nebo tak. Možná nějaký specifický typ ploché antény by se na plastové okno namontovat dal, ale to jsem nikdy nezkusil. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 634 |
DNES! |
|
@DarklZkušenosti s držákem na plastové okno nemám, ale mám okolo 30 let rozpěrnou trubku mezi parapetem a horní špaletou. Jednu chvíli jsem tam měl dvě paraboly(60 a 80 cm) momentálně jednu 80, trubka se za větru ani nehne, akorát nesmí být horní špaleta zateplená. |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 209 |
DNES! |
|
@DarklV zivote by ma nenapadlo dat drzak na plastove oknoPredpokladam,ze vedla okna mas aj stenu |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 695 |
DNES! |
|
RE: Držák satelitu na plastové oknopředpokládáme panelák někde v šestém patřeVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 549 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|