DNES!, sekce: Kabelová televize |
|
Zákaz přeskakování reklam na NověPodle konkurence,Nova zakáže přeskakování reklam u všech svých stanic,od 16. listopadu. |
Sat2276
Registrace: 12/2025 Příspěvků: 163 |
DNES! |
|
RE: Zákaz přeskakování reklam na NověNova to oznamila uz niekedy zaciatkom leta...UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 108 |
DNES! |
|
RE: Zákaz přeskakování reklam na NověNěkdo lístky na televizi zaplatit musí. Stát, předplatné, reklama...nechcete-li platit, má to prosté řešení, nekoukejte na televizi. Zatím to není povinné. Zadarmo se dá koukat z okna, nebo ze břehu, nebo z kopce. Zatím. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 643 |
DNES! |
|
RE: Zákaz přeskakování reklam na NověMě by zajímalo co tam sledujete tak zajímavého na reklamní tv a pak se divíte že nejdou přeskakovat reklamy , já Novu a Primu už nesleduju roky nic tam není zajímavýho co by mě zaujalo , já opravdu sleduju ČTčka hlavně dvojku někdy Seznam a JOJ family na starý český filmy , jinak nic co by stálo za dívání .Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 070 |
DNES! |
|
RE: Zákaz přeskakování reklam na NověNač platiť za IPTV stačí terestrika,tam jsou všechny programy co sledujú zadara.Adios IPTV |
Melog
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 323 |
DNES! |
|
@kanon69Nikto sa tu nedivi a ked to nesledujes, tak ta to naozaj nemusi zaujimat.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
DNES! |
|
Zákaz přeskakování reklam na NověKonečně |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 706 |
DNES! |
|
@miniCele osadenstvo diskusie tu zdielame tvoju radost.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|