Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.11.2007, 08:32.18

Dva SAT prijimače

TV mam Panasonic 72" . Paraboly mam 2kusy. Sat prijimač od Digi TV .A druhy prijimač REDION 400.Skušal som zapojit oba sat prijimače SCART kablami ,akonahle su pripojene oba ruši to jak obraz tak zvuk.Skusil som aj tu variantu,sat Redion SCART a DIGI cez ANTENU a znovu to ruši,čiže ak chcem pozert niektory s tych dvocz tak jeden musi bit vypojeny,inak mi to nejde. Ak vieš porad...vdaka.
uživatel
TELEFONIST
11.11.2007, 11:01.20

2 SAT PŘIJÍMAČE

Problém ti vyřeší instalování konvertoru TWIN budeš potom přijímat nezávisle na oba dva přijímače!
uživatel
MONY
11.11.2007, 12:34.17

RE: Dva SAT prijimače

link by nebyl?

mam multifokus (1 talir s dvojitym lnb) a chci pripojit vice sat prijimacu vcetne pc karty, jak to udelat co nejjednoduseji?

uvazoval jsem o rozbocovaci:
http://www.omko.cz/?kod=APRSATDC

bude to stacit?
uživatel
gorro
11.11.2007, 12:34.48

bez mezery:

www.omko.cz/?kod=APRSATDC
uživatel
gorro
11.11.2007, 12:36.21

nebo trojity sat rozbocovac:

omko.cz/?kod=APRSAT3

slo mi o to zda musim vymenit i LNB nebo jak to udelat.
uživatel
gorro
11.11.2007, 20:31.09

MONY

lenže ja mam dva paraboly a maju konventory rozdielne.Čo to ma spoločne...skor by som videl problem bud v SCARTE alebo v prijimači.Preto sa pytam či niekto to už neriešil...
uživatel
TELEFONIST
11.11.2007, 20:36.36

ale TELEFONIST napsal docela jasně, že se mu ruší příjem ze dvou parabol a dvou příjímačů po připojení do skartů na televizoru ! Odpovědi jsou pro něj nepoužitelné ! Problém by mohl být v těch skart kabelech, ne vždy, když jsou "plně" obsazené, je to dobře. Ještě by mohl napsat, jak se to rušení projevuje !
uživatel
Tondach