Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.11.2007, 18:46.55

LCD a UPC a DIGI TV - č. 2...

10.11.2007 som na toto fórum pridal téma, kde som chcel radu, ako je to s LCD televízormi pri príjme UPC a DIGI TV...Nedá mi preto, aby som sem nehodil môj poznatok...Kúpil som nakoniec LCD značky SENCOR, typ SLT 3204, uhlopriečka 82 cm...A čuduj sa svete...
Zapínal som ho s obavami, nakoľko je tu dosť negatívnych reakcií v tomto smere, ale obavy ma rýchlo prešli...Obraz ako víno, ostrosť, kontrast v absolútnom pomere - čiže zhode...Jediné, čo som nastavil, lebo podľa mňa je to lepšie je priestorový zvuk (a ten tiež nemá chybu. Nestihol som ešte prebrať všetky jeho funkcie, lebo som musel do roboty, ale môžem povedať len toľko - DOBRE SOM KÚPIL a absolútne som s týmto typom LCD spokojný. Nemám v úmysle a ani nechcem robiť žiadnu reklamu (parametre si môže hocikto nájsť na nete). Je to len prezentovanie mojej skúsenosti s týmto prístrojom...Ak niekto chce prečíta, ak nie, ide ďalej...Príjemný večer
uživatel
0128
15.11.2007, 18:48.50

RE: LCD a UPC a DIGI TV - č. 2...

Mám jeden dotaz, jak daleko sedíš od TV?
uživatel
poky1
15.11.2007, 18:54.46

Tvoj poznatok je asi rovnaký ako mali mnohí "na začiatku".Ja používam ako zdroj UPC,zo začiatku som na to nedal dopustiť,teraz z odstupom času vidím viac negatýv,ale každý sa riadi svojim rozumom.V každom prípade ti prajem dlhodobú spokojnoť"žial pochybujem"
uživatel
pollux
15.11.2007, 18:59.03

@0128

Nič v zlom,keby si kúpil plazmu bol by si si viacej sadol na zadok... s úžasom omnoho lepšieho obrazu ;)
uživatel
Milan C
15.11.2007, 19:01.17

O128

Viděl sem jak UPC tak DIGI na LCD a musím konstatovat,že je to špatné.Kdo tvrdí opak nemluví pravdu.LCD je použitelná abych tak řekl od DVD a výše.A u toho DVD ještě ty lepší modely,mezi které asi tento nebude patřit.Nic ve zlém je to muj subjektivní poznatek.
uživatel
hobo
15.11.2007, 19:17.04

@0128

V první řadě je podstané že se to Tobě ! líbí.Jsi spokojen to je hlavní...Ale 82 cm je málo tam tolik tu mazanici nevidíš.A chtělo by to přímé porovnání několik TV vedle sebe takhle už rozdíl nevidíš doma se koukáš na tu svojí ,,vyvolenou" a namlouváš si že je to mooc pěkný.
Jinač to co sem dnes viděl v jenom lelektru my šokovalo lidksá blbost je opravdu bezmezná.
Mladý mmaželský pár si vybíral LCD.Všechny byli vypnuté !!Manželé se dohodovali která je hezčí kterou si vemou podle toho jak vypadá.Tak si říkám počkám si až zvolají prodavače a nechají si jí pustit a předvést.To se také stalo ale k mému udivu když přišel prodavač tak pán povídá chtěly bychom ,,tohle" LCD.Prodavač se zeptal zda budou platit hotově nebo kartou.Pán povídá hotově.Prodavač říká děkuju běžte prosím zaplatit na pokladnu a já vám zatím LCD připravím na rampu :)) :)) :)).
Tím výběr TV skončil aniž by byla zapnuta !!!Ale vzhledově byla opravdu nejhezčí.
Byl jsem v šoku blbečku běhá po republice opravdu ještě hodně...Nechápu.
uživatel
pat
15.11.2007, 19:45.25

LCD a Plasma pro DIGI TV a UPC zásadně nepoužitelné. Obraz je 100x horší než na klasickém TV. Opravdu lze použít pouze na DVD a to je vše.
uživatel
JirkaP
15.11.2007, 19:45.49

Já nechci odsuzovat a jak kdo čemu říká, že je to dobré. I někdy neznačková a neremovovaná elektronika může být ve střední třídě kvality a někdy za ty peníze jsou se značkovou el. starosti. Já mám jedno z prvních DVD s divx a je to Sencor a OK, no v tu dobu Sony,Panasonic,JVC,Philips,...atd, zaspali a vzpamatovali se až za asi dva roky !!!! Není kus jako kus. PS. Na přelomu listopadu a prosince 2OO7 má pro pokles USD zlevnit elektronika cca 30%. Co na to ?
uživatel
CES
15.11.2007, 19:54.01

OK, každý má na to svoj názor a nikomu ho neberiem...súhlasím aj s tým, že naozaj je niekedy menej značkový tovar lepší ako značkový (ako veta z Armageddonu -všetko z Tchajvanu:-)))Musím ale povedať, že na elektroniku som mal zatiaľ šťastie, ktoré ma ani tentoraz neopustilo...Inak pre pokyho - od telky som asi 2,5 - 2,8 metra...Prajem veľa šťastia pri výbere LCD alebo plazmy aj ostatným...
uživatel
0128
15.11.2007, 20:09.26

to bude asi moc super ten tvuj hartcor sencor TN panel neniliz pravda ? postav si vedle toho eizo a budes hledat toaletu , neb ten overclockovanej panel se softwareovym vylepsenim i toho co to neumi, neumi ve svoji podstate nic. holt lidske oko je velmi blby organ proto to nekomu muze stacit a povazovat to za vrchol byti. nebo bliti. zalezi dle uhlu pohledu. sjed si to sondou , urcite to bude supa dupa vysledek neuveritelnych kvalit prekonavajici hranice jakehokoliv mysleni a vnimani. jakej gammut to umi zobrazit ?
uživatel
bublajs
15.11.2007, 20:20.46

to pat

Tak tomu se snad ani nedá uvěřit :)) :)) :))
uživatel
Casio
15.11.2007, 20:22.04

@JirkaP

Keď budeš mať doma plazmu Panasonic rady PV 70E potom môžeš polemizovať.Ja som mal 3 ročný špičkový CRT Philips a teraz mám spomínanú plazmu a výsledok je neuveriteľný.Len to musíš správne nadstaviť a zapojiť.Ako je to v obchode zapojené,na to zabudni. Tam je to otrasné...
uživatel
Milan C
16.11.2007, 07:53.03

Otazka

Keby som kupil LCD s HDTV rozlisenim zlepsil by sa obraz na Digi a UPC ????
uživatel
PaliK
16.11.2007, 21:38.35

PV 70E

Milane C Já ji mám taky.Zajímalo by mě jak ji máš nastavenou.
PaliKu nezlepší se ti nic.Vše je o signále
uživatel
serfig