| 15.11.2007, 20:09.10 | |
suuurne potrebujem pokecat o USALS na fergusonesuuurne potrebujem pokecat o USALS na fergusone |
![]() jano101 |
| 15.11.2007, 20:16.24 | |
RE: suuurne potrebujem pokecat o USALS na ferg...co ta trapy |
![]() jarino |
| 15.11.2007, 20:18.38 | |
RE: suuurne potrebujem pokecat o USALS na ferg...asi nejde co? Včera se to tu probíralo. |
![]() poky1 |
| 15.11.2007, 20:20.38 | |
RE: suuurne potrebujem pokecat o USALS na ferg...I ten poslední soft USALS neumožnuje. |
![]() poky1 |
| 15.11.2007, 20:38.37 | |
RE: suuurne potrebujem pokecat o USALS na ferg...ok o co mi ide jednotuchá otázkavsade sa píše o nastavení nulového bodu paraboli a podobne ale nikde o USALSe ide mi o toto ja som už namontoval x satelitov v rodine aj z motorom či už disecq alebo usals a išlo to OK bez problémov ale zajtra riešim niečo zložitejšie a potrebujem sa uistit TAKZE v menu na nastavenie USALS iba nastavím moju zem dlzku a sirku dám ok a až potom kliknem na ASTRU motor sa jemne zvrtne a idem dokalibrovat nulový bod ????? je to tak ANO ??? :O |
![]() jano101 |
| 15.11.2007, 21:31.55 | |
RE: suuurne potrebujem pokecat o USALS na ferg...nulovy bod musis nastavit tak ze kabel k motoru zapojis na lnb priamo ,skrutky na drziaku motora mas dotiahnute tak ze mozes motorom pohnut dolava alebo doprava a tak jemne nastavis nulovy bod, ak sa jedna o astru ,tak by si mal mat na astre nastaveny najslabsi transponder a na nom doladit na co najsilnejsi signal,potom dotiahnes drziak motota. prijimac vypnes a kabel mapojis na motor, lnb uz prepojis s motorom po zapnuti prijimaca sa antena nema pohybovat. ak sa pohne treba vojst do nastavenia motora a doladit nastavenie a hlavne urobit potom reset motora.nastavenie ulozis a mas to |
![]() jarino |
| 15.11.2007, 23:57.13 | |
RE: suuurne potrebujem pokecat o USALS na ferg...Je to jednoduché,manuelně ,nebo tlačítkem na motoru nastavíte šipku na stupnici na nulu. Pak zmačnete tlačítko reset,máte nastaven nulový bod. Sestavime motor s parabolou,tak aby konvektor,parabola,motor byly jakoby v jedné přímce. Nastavíte v přijímači vaši polohu USALS a družici si také zvolíte,potvrdíte a motor se kousek natočí. Ted stačí motor s parabolou dát na držák volně dotáhnout a rukou mechanicky natáčet,hledat družici,jakmile naskočí signál zkontrolovat správnost družice a vyzkoušet ostatní pozice. |
![]() miravopi |
| 16.11.2007, 08:54.42 | |
RE: suuurne potrebujem pokecat o USALS na ferg...Toto vše samozřejmě přesně funguje pouze při 100% kolmosti stožáru (konzole) |
![]() bore67 |
| 16.11.2007, 14:29.53 | |
RE: suuurne potrebujem pokecat o USALS na ferg...tu mas podrobny navod pozry ABC a navody |
![]() Duzu |