Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.11.2007, 19:03.39

prijímač echolite

Nevie mi niekto napísať postup pre preinštalovanie softveru na tento prijímač.Potrebujem celý postup krok za krokm,robím to prvý raz.Napíšte mi aj odkiaľ by som stiahol najnovší soft.Mám krížení rs232 kábel,na ňom su zapojené piny2345678,1a9 niesúzapojené 2a3 sú prektížené,piny 5 sú spojené je to v poriadku? diki moc.
uživatel
enet
16.11.2007, 20:21.20

RE: prijímač echolite

soft na www.np-ulc.net/receiver/echolite, najnovší soft je rom_main_v3.00_6x0_7x0. Samozrejme, ak máš na myslí prijímač Echolite DSB 790. Kábel máš dobrý. Zapojiť kábel s PC a prijímač,otvoriť program 142_cnx_uptool_7.6, načítať soft cez Upragde Application, začne načítavanie softu. Nevypínať prenos, kým sa na displeji prijímača neobjaví čas 12:00. Tak isto sa načítava softcam. Posledný soft:AU:D+,Premiere,TPS,SRG,Polsat.Ostatné(CIGI TV) po zadaní keys,alebo načítaní aktuálneho softcamu z horeuvedenej stránky. Ten je každý deň nový!
uživatel
vw1
16.11.2007, 20:27.34

RE: prijímač echolite

Dodatok: načítanie softu aj softcamu sa robí tak, že najprv sa prijímač vypne sieťovým vypínačom vzadu, otvorí sa program, načíta sa soft a hne´d sa zapne prijímač sieťovým vypínačom. Začne nečítavanie softu.Indikácia je na prijímači aj v okne na PC. To je všetko:)
uživatel
vw1