Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.11.2007, 14:25.17

Ferguson soft a BISS

V kode BISS sa nachádza niekoľko zaujímavých programov, ktoré stoja podľa mojej mienky za to: NBA TV, MGM, MTV, Da Vinci, Megasport, Fox TV a pod. V závislosti od nahraného softu (Technocoms, Dvbxtreme, Termal, Openbox, orig.Ferguson) sa mi vyskytli tri možnosti vkládania kľúčov do prijímača:
1) zadávanie pomocou DO, kde m.j. mimo 16-miestneho čísla sa vkladá hovorme tomu číslo providera SID kanálu, napr.pro Megasport 5, TRK Kiev 4 atd. Zbývajúca číselná rada sa doplní číslovkou 0, teda napr. pro Megasport platí 000005. Dva programy s rovnakým SIDom nefungujú, jeden z nich musí byť zmazaný.
2) dtto ako 1, akurát namiesto čísla SIDu je kod v tvare 00001FFA. Daný program fungoval u mňa iba s koncovkou A, u ostatných som mal koncovku B, menil som to podľa potreby podľa programu
3)tretia možnosť je v prípade, kedy kľúče sú priamo jednoducho povedané v tele softu, to zn. nedajú sa meniť pomocou DO, lebo nie sú aktívne v nabídke hry.
V tomto prípade platí pre soft Technocoms.

S týmto softom som naprosto spokojný, dekoduje dostupné programy v EMU, rýchle načíta TPS. Moja otázka na všetkých fandov znie ako sa dajů doplnit zbývajúce kľúče BISS pre aktiváciu ďalších programov kľúče , ktorých nie sú v softe (v mojom prípade Fox, STV-53E, Kiev a pod.)
Vlastním Ferguson 8018USB
uživatel
fergi