Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.11.2007, 16:53.36

registrace gitalu

mám dotaz při registraci karty to po mě nechtělo číslo sipa
jakmile jsem ale dokončil registraci tak vše funguje normálně a při kontrole to píše že jsou programy na neurčito.nebude nějaký problém později.dík za odpověd
uživatel
tom2006
18.11.2007, 17:14.17

RE: registrace gitalu

Předpokládám, žes jí registroval přes net....
Kdyš to nechtějí, tak to neřeš...
To bys mohl rovnou špekulovat, jak dlouho je ,,Na věky,,...
uživatel
mirasat
18.11.2007, 18:42.13

Tak taky bych mohl přispět na toto téma, ale trochu negativně. Po registraci karty přes internet a uběhnutí 30-ti denní lhůty prostě balíček základ neomezeně nedostavá žádné zápisy a tudíž kódováno. Ale na jiné programy zápisy chodí. A i po telefonu a rozhovoru s operátorkou nic stále tma. A všechny finty jak to oživit vyzkoušené.
uživatel
Harry131
18.11.2007, 18:50.34

Keď si to poriadne pozrieš musíš zistiť,že sipo nie je povinný udaj.Iba vytmavené kolonky sú povinné.
uživatel
letas
18.11.2007, 19:09.39

Placení koncesionářských poplatků (v případě SIPO spojovací číslo, při převodu na účet variabilní symbol platby) při registraci karty již není povinný údaj, nicméně nikoliv proto, že by se to již nevyžadovalo (to placení toho koncesionářského poplatku). Jen si konečně přestali v ČT ulehčovat práci a prostě si to zkontrolují podle jména a adresy...

pro Harry131: nedávno byly s obnovením práv na řádně registrované karty asi nějaké problémy, jelikož i ke mě přišlo několik zákazníků s tebou popisovaným problémem. Bohužel na telefonní lince jsou nějací noví ichtylové, kteří se zmůžou maximálně tak na to, aby mi poradili, že mám kartu reklamovat u dodavatele. Což je kravina jako svět. Dříve mi tam v takovémto případě operátorka vždy poslala přednostní aktivační impulsy a do deseti minut to běželo. Obrátil jsem se tedy mailem na jejich servisní oddělení (mail jsem splašil někde na jejich stránkách), vysvětlil jim situaci s tím, že všechny ony standardní fígle jsem již vyzkoušel a že kartu mám vloženu v přijímači, který nemá problém s propouštěním aktivačních impulsů a tento mám zapnutý na dané nefungující stanici a že ho tam nechám bez přepínání či vypínání zapnutý, dokud to nenaskočí a zda-li by mi nemohli poslat preferenčně ony aktivační impulsy. Většinou reagovali během chvilky a karta opět zanedlouho naskočila...
uživatel
gespa
18.11.2007, 19:43.45

gespa

Tak to s těmi zápisy už se taky zkoušelo a nějak to nevyšlo. Jinak karta je v přijímači Homecast 3000. No už jsem jim taky psal mail, tak uvidím co s toho vznikne.
uživatel
Harry131
18.11.2007, 20:02.56

Ten istý problém ako Harry131.Mne odpísali,kartu som nechal v príjmači(Humax 5500 CRCI)už 4 dni a nič.Kartu mám nefunkčnú už 3 týždne.Služba je zaplatená a pozerať nemôžem.V tomto príjmači možno pozrieť zápisy a na STV1,STV2 a Spektrum prišli a tie aj pozerám (Spektrum už skončilo) na ďaľšie programy zápisy neprišli.Už som to tu riešil.Ináč mám Ferguson 7318,ale požičal som si toho Humaxa,aby som mal istotu,lebo ferda má vraj občas problémy so zápismy.Nepomohlo,problém musí byť zrejme na karte.
uživatel
doky
18.11.2007, 20:26.17

re:registrace gitalu

JA mam ten isty problem kartu som kupil na Sk je zaregistrovana cez NET na Cs obcana..karta je akoze aktivovana na dobu neurcitu ,ale zapisy mam iba do skoncenia tej "promo" lehoty a spektrum aj nova funguje ..Gitalku mam strcenu od zaciatku v origo CRW CAme..... ;P
uživatel
tripsi
18.11.2007, 20:28.08

nemozem napisat ani jedno zle slovo, karty chodia dobre i ked nedavno mi prestal ist jeden program, zapisy boli v poriadku, vsetko odskusane, napisal som mail, odpovedali ako pise gespa a program sa rozbehol.
uživatel
satan
18.11.2007, 20:31.19

Tak to Ti gratulujem,je možná zlá séria kariet?
uživatel
doky
18.11.2007, 20:34.08

ta karta je uz 7 mesacna a ani s novymi nemam ziadny problem. po zasunuti a prepinani za 5 sek. nabehne
uživatel
satan
18.11.2007, 20:39.21

Šťastný to človek. S kamarátom sme kúpili dve karty "Karta GITAL Jaro s Novou - speciální edice Nova" asi dva mesiace dozadu a obidve sa chovajú presne rovnako,čiže na ....
uživatel
doky
18.11.2007, 20:56.35

to je tym, ze pridavaju programy a nie vsetky zapisy prejde korektne.
uživatel
satan
18.11.2007, 21:14.30

Ale nejhorší je ža ta karta ani není moje, ale kdo má vydržet to neustálé volání proč to tedy nejde. Takhle se k tomu člověk dostane, když pro dobrotu jde nastavit parabolu, když se na ně ta firma co to kupovali vyflákla. Už to řeším druhý týden. A čtečka je taky origo CW
uživatel
Harry131
18.11.2007, 21:16.40

Tohle je moje první zkušenost s kartou GITAL a hned taková negativní. Jinak všude doporučiji a dodávám TaT a 100% spokojenost.
uživatel
Harry131
18.11.2007, 21:24.20

Pánové mám stejný problém, měl jsem po měsíci odpojeno ale přitom jsen zaplatil poplatem na neomezeně. Při kontrole karty na vebu je vše v pořádku, ale Čt, Prima, Nova nejdou ale STV1-2 běží. Trvá to již druhý týden a já jen telefonuji.
uživatel
JirkaLoz
18.11.2007, 21:43.16

Tak vítej v klubu, jsem zvědav co s tím udělají
uživatel
Harry131
19.11.2007, 07:14.59

Přidám kapku do mlýna:-)) je to na 99,99999% opravdu aktivačním impulsem...je potřeba refresch od Gitalu...měl jsem nedávno 2 takové případy...nechápu proč tvrdí na jejich lince, že mám kartu reklamovat..je to uplná dezorientace zákazníků a hlavně těch co to montují...vypadají pak jak pitomci kvůli operátorům v Gitalu kteří zjevně něvědí vůbec nic..
uživatel
Pájík
19.11.2007, 10:11.34

Ako som už spomínal,aktivačný impulz poslali a nepomohlo.
uživatel
doky