Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.11.2007, 17:44.22

Cam Diablo

Mam openbox a chtěl bych koupit přístroj s HDMI výstupem. Proto asi koupím Diabla + cas3 editor. Chtěl bych se jenom zeptat, kde najdu návody, programy a vše co budu pro obsluhu a kod. modulu potřebovat. Existuje na cz nějaké fórum. Předem dík za radu.
uživatel
frenk67
19.11.2007, 17:49.21

RE: Cam Diablo

satforum.cz
uživatel
poky1
19.11.2007, 17:50.58

No na začiatok mám jednu otázku: Hovorí ti niečo vyhladávacie servery alebo aj tu na forume úplne na samom vrchu vyhledávaní? Keby si zadal slovo Diablo a prešiel to čo ti vyhľadá určite narazíš aj na to čo sa chceš dozvedieť, a narazíš aj na moje návody aj zo súbormi.A nemusel by si tu zbytočne čakať či sa niekto zľutuje a dá ti nejaké informácie.

Hľadaj na www.cssf.cz sekcia cl ca modul podsekcia Diablo CAM. Tam nájdeš všetko. A samozrejme je treba sa zaregistrovať.

Niektorý ľudia sú buť lenivý alebo nevedia pracovať s internetom pretože všetko je na webe, len treba vedieť hľadať. ;P
uživatel
silvercord
19.11.2007, 17:55.03

Díky za radu. Nejsem líný a než jsem napsal tento vzkaz, prošel jsem toho na netu hodně. Chtěl jsem se pouze zeptat na opravdu spolehlivý zdroj.
uživatel
frenk67
19.11.2007, 17:56.34

@silvercord

proc by to hledali, kdyz my volove jim to vzdycky rekneme!!! :))) :)))
uživatel
docdoutnik
19.11.2007, 19:20.10

no tak ,vzdyt se jenom zeptal
uživatel
jofan
19.11.2007, 19:32.53

ja nemyslim jeho, ti jini co se ptaj na uplny hovadiny, ktery by si mohli zjistit v googlu!!! Rv Rv
uživatel
docdoutnik