Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.11.2007, 18:37.44

UPC- pro její fandy

Zařizoval jsem pro známého, který má UPC Direct výpověď, aby dostal lepší cenu (nakonec z asi 1100 slevili na 350Kč měsíčně). Poté jsme výpověď odvolali přes kontaktní formulář na jejich webu. Nikdo nám ale již neodpověděl a známému přišla dopis s ukončením smluvního vztahu ke dni atd...
Tak dnes za mnou přišel a já zkusil jeho telefonem kolem 18:00 hod. se dovolat do zákaznického centra upc. Po uvítání jsem nejdříve vyslechl následující omluvy: Omlouváme se zákazníkům za problémy digitální kabelové TV, omlouváme se zákazníkům využívající internet UPC v Ostravě a Praze4 za problémy atd...Poté když jsem se konečně dostal k volbě jsme několik minut poslouchali melodii a hláškou, že všichni operátoři hovoří. Když jsem známému "provolal" celý kredit tedy 100Kč, raději jsem opakovaně zaslal email. Teď se dostávám k jádru věci: Zajímal by mě názor Technika TKR a jiných fandů UPC, kteří se snaží ostatní ohlupovat tím, že UPC je bezproblémová služba a vše funguje jak má a naproti tomu že má Digi samé výpadky a problémy. Já bych to viděl na patovou situaci - oba operátoři mají občasné technické problémy. Po půldenním sledování jedinečné digitální kvality UPC Direct, jsem rád že mám Digi.
uživatel
KLunacek
19.11.2007, 18:54.10

kašlou na lidi

UPC je uplně jedno jestli zákazníci něco potřebujou nebo ne hlavně když včas platí. Celý to nový zákaznický centrum je na nic dovolat se tam někomu je zázrak a dost drahej za další od 1.12 budou všude jinde koukat na novej program Nova cinema jen u UPC direct to vypadá že zase utřeme nos myslim že s UPC končim
uživatel
Pepan ku
19.11.2007, 20:45.30

kašlou na lidi

Kam by Novu asi dali? To už bych radši bral STV2.Ale to by základ byl za 1000:-)) Nemají kapacitu.
uživatel
alda10
19.11.2007, 20:48.04

RE: UPC- pro její fandy

@KLunacek. Jak dlouho byl klientem tvuj přítel u UPC?
uživatel
zahrada
19.11.2007, 20:50.17

UPC

Cus UPC je akorad banda dementu nic vic mesice jsem cekal na pripojeni internetu ze stare adresy na novou a slozenky samozrejmne chodily dal a kdys prisly tak nevedely co stim a nakonec z nich vypadlo ze to musej prijit udelat az po vykendu ze si nevzaly sebou naradi a mnerak to jsou profici na baterky :)))
uživatel
George1
19.11.2007, 21:02.12

Nemam znameho po ruce rekl bych k tomu vice ,ale nedavno jsem se ho zase ptal jestli ho jiz odpojili a k memu uzasu mi odpovedel ze to maka porad ,kabelovka UPC zaklad pred 16 mesici podana vypoved ,neplati a programy ma porad na skle,tak vida taky dobra sluzba ,ne....
uživatel
fram
19.11.2007, 21:15.05

Zahrada:
Klientem je 6 let Jinak nabídka zní Rodina 350,- měsíčně, balíček Plus 1,- měsíčně to vše na 1 roku + HBO 1,- měsíčně na 6 měsíců. Má na smlouvu dva přijímače s kartou (druhý má jeho brácha) oba platili plnou pálku 2x 1165Kč! Teď budou platit po dobu jednoho roku 351 Kč + HBO 6m za 1Kč pak plnou cenu. Ke změně jsem ho přemlouval už před rokem, ale za mnou přišel až před 3 týdny. Vadí mi, že u UPC má každý jinou cenu. Přijde mi to nefér. On třeba nemá internet a informace, proto jako blbec platí a platí....
uživatel
KLunacek
19.11.2007, 21:50.38

tudle sem aktivoval pulrocni kartu a dovolal sem se tam napoprve a necekal sem dyl jak 10 sekund nez zacala mluvit operatorka. po minute hovoru bylo vse vyreseno a za dalsi minutu karta jela. volal jsem tam v 9:00 v pracovni den. me to jako problemova zalezitost neprijde, zvlast kdyz si s tou kartou muzu delat defakto co chci a jak chci a operator ani netusi kdo tu kartu ma. to ze ty tam volas v 6 vecer kdy normalni clovek jako ty uz je davno doma, stejne tak jako operatori mi prijde upravdu hodne ujete. taky chodis do kramu v noci a divis se ze je zavreno ? radsi si jdi precvakat na digi par programu ja se jdu podivat na svuj oblibenej porad co se mi odpoledne nahral jednim vcerejsim cvaknutim v epg :)))) coz je pro tebe akce hranici s fatamoragnou :)))))
uživatel
bublajs
20.11.2007, 06:48.33

Předmětem mého negativního pohledu není klienstké centrum ale tvrzení některých lidí o bezproblémovosti služeb UPC oproti konkurenci a přitom jediný pokus o telefonát mi ukázal že jim nefunguje to či ono. Vadí mi také chaos v cenách. Jinak ten můj známí je spokojený, ke sledování používá jedinou vhodnou TV a to je CRT o úhlopříčce 55cm.
Jinak sleduji výsledky UPC od roku 2000 a celkový počet jejich klientů vytrvale klesal (dokud nekoupili Karneval). Za poslední rok získalo Digi cca 120tis. klientů, O2TV cca 50tis. A o kolik narostl počet klientů UPC Direct? asi o 5000 to nezní příliš úspěšně...
uživatel
KLunacek
20.11.2007, 07:05.47

jojo UPC už má jen blázen....

nebo jejich sponzor....
uživatel
kacenkin
20.11.2007, 23:42.51

@KLunacek. Něco podobného teď řeším já, klientem jsem rovněž šest let,kromě UPC mám plné DIGI a Gital s CSFilm, Nonstop Kino a Filmbox. Před rokem jsem dal výpověď a nabídli mi slevu, takže za Rodinu, balíček Plus a HBO jsem platil 550,- a bylo to na rok. Teď to končí a sami nyní přispěchali s novou nabídkou-Rodina za 350,- měsíčně na rok, avšak podmínili to spoluprací-občas zavolají z KC a já bych měl podat informaci o kvalitě vysílání.O HBO ani zmínka. Takže to opět ukončuji.....
uživatel
zahrada