| 19.11.2007, 18:37.44 | |
UPC- pro její fandyZařizoval jsem pro známého, který má UPC Direct výpověď, aby dostal lepší cenu (nakonec z asi 1100 slevili na 350Kč měsíčně). Poté jsme výpověď odvolali přes kontaktní formulář na jejich webu. Nikdo nám ale již neodpověděl a známému přišla dopis s ukončením smluvního vztahu ke dni atd...Tak dnes za mnou přišel a já zkusil jeho telefonem kolem 18:00 hod. se dovolat do zákaznického centra upc. Po uvítání jsem nejdříve vyslechl následující omluvy: Omlouváme se zákazníkům za problémy digitální kabelové TV, omlouváme se zákazníkům využívající internet UPC v Ostravě a Praze4 za problémy atd...Poté když jsem se konečně dostal k volbě jsme několik minut poslouchali melodii a hláškou, že všichni operátoři hovoří. Když jsem známému "provolal" celý kredit tedy 100Kč, raději jsem opakovaně zaslal email. Teď se dostávám k jádru věci: Zajímal by mě názor Technika TKR a jiných fandů UPC, kteří se snaží ostatní ohlupovat tím, že UPC je bezproblémová služba a vše funguje jak má a naproti tomu že má Digi samé výpadky a problémy. Já bych to viděl na patovou situaci - oba operátoři mají občasné technické problémy. Po půldenním sledování jedinečné digitální kvality UPC Direct, jsem rád že mám Digi. |
![]() KLunacek |
| 19.11.2007, 18:54.10 | |
kašlou na lidiUPC je uplně jedno jestli zákazníci něco potřebujou nebo ne hlavně když včas platí. Celý to nový zákaznický centrum je na nic dovolat se tam někomu je zázrak a dost drahej za další od 1.12 budou všude jinde koukat na novej program Nova cinema jen u UPC direct to vypadá že zase utřeme nos myslim že s UPC končim |
![]() Pepan ku |
| 19.11.2007, 20:45.30 | |
kašlou na lidiKam by Novu asi dali? To už bych radši bral STV2.Ale to by základ byl za 1000:-)) Nemají kapacitu. |
![]() alda10 |
| 19.11.2007, 20:48.04 | |
RE: UPC- pro její fandy@KLunacek. Jak dlouho byl klientem tvuj přítel u UPC? |
![]() zahrada |
| 19.11.2007, 20:50.17 | |
UPCCus UPC je akorad banda dementu nic vic mesice jsem cekal na pripojeni internetu ze stare adresy na novou a slozenky samozrejmne chodily dal a kdys prisly tak nevedely co stim a nakonec z nich vypadlo ze to musej prijit udelat az po vykendu ze si nevzaly sebou naradi a mnerak to jsou profici na baterky :))) |
![]() George1 |
| 19.11.2007, 21:02.12 | |
RE: UPC- pro její fandyNemam znameho po ruce rekl bych k tomu vice ,ale nedavno jsem se ho zase ptal jestli ho jiz odpojili a k memu uzasu mi odpovedel ze to maka porad ,kabelovka UPC zaklad pred 16 mesici podana vypoved ,neplati a programy ma porad na skle,tak vida taky dobra sluzba ,ne.... |
![]() fram |
| 19.11.2007, 21:15.05 | |
RE: UPC- pro její fandyZahrada:Klientem je 6 let Jinak nabídka zní Rodina 350,- měsíčně, balíček Plus 1,- měsíčně to vše na 1 roku + HBO 1,- měsíčně na 6 měsíců. Má na smlouvu dva přijímače s kartou (druhý má jeho brácha) oba platili plnou pálku 2x 1165Kč! Teď budou platit po dobu jednoho roku 351 Kč + HBO 6m za 1Kč pak plnou cenu. Ke změně jsem ho přemlouval už před rokem, ale za mnou přišel až před 3 týdny. Vadí mi, že u UPC má každý jinou cenu. Přijde mi to nefér. On třeba nemá internet a informace, proto jako blbec platí a platí.... |
![]() KLunacek |
| 19.11.2007, 21:50.38 | |
RE: UPC- pro její fandytudle sem aktivoval pulrocni kartu a dovolal sem se tam napoprve a necekal sem dyl jak 10 sekund nez zacala mluvit operatorka. po minute hovoru bylo vse vyreseno a za dalsi minutu karta jela. volal jsem tam v 9:00 v pracovni den. me to jako problemova zalezitost neprijde, zvlast kdyz si s tou kartou muzu delat defakto co chci a jak chci a operator ani netusi kdo tu kartu ma. to ze ty tam volas v 6 vecer kdy normalni clovek jako ty uz je davno doma, stejne tak jako operatori mi prijde upravdu hodne ujete. taky chodis do kramu v noci a divis se ze je zavreno ? radsi si jdi precvakat na digi par programu ja se jdu podivat na svuj oblibenej porad co se mi odpoledne nahral jednim vcerejsim cvaknutim v epg :)))) coz je pro tebe akce hranici s fatamoragnou :))))) |
![]() bublajs |
| 20.11.2007, 06:48.33 | |
RE: UPC- pro její fandyPředmětem mého negativního pohledu není klienstké centrum ale tvrzení některých lidí o bezproblémovosti služeb UPC oproti konkurenci a přitom jediný pokus o telefonát mi ukázal že jim nefunguje to či ono. Vadí mi také chaos v cenách. Jinak ten můj známí je spokojený, ke sledování používá jedinou vhodnou TV a to je CRT o úhlopříčce 55cm.Jinak sleduji výsledky UPC od roku 2000 a celkový počet jejich klientů vytrvale klesal (dokud nekoupili Karneval). Za poslední rok získalo Digi cca 120tis. klientů, O2TV cca 50tis. A o kolik narostl počet klientů UPC Direct? asi o 5000 to nezní příliš úspěšně... |
![]() KLunacek |
| 20.11.2007, 07:05.47 | |
jojo UPC už má jen blázen....nebo jejich sponzor.... |
![]() kacenkin |
| 20.11.2007, 23:42.51 | |
RE: UPC- pro její fandy@KLunacek. Něco podobného teď řeším já, klientem jsem rovněž šest let,kromě UPC mám plné DIGI a Gital s CSFilm, Nonstop Kino a Filmbox. Před rokem jsem dal výpověď a nabídli mi slevu, takže za Rodinu, balíček Plus a HBO jsem platil 550,- a bylo to na rok. Teď to končí a sami nyní přispěchali s novou nabídkou-Rodina za 350,- měsíčně na rok, avšak podmínili to spoluprací-občas zavolají z KC a já bych měl podat informaci o kvalitě vysílání.O HBO ani zmínka. Takže to opět ukončuji..... |
![]() zahrada |