| 21.11.2007, 21:24.16 | |
openbox s EMU vs. humax s HDMIDobry den,K vianociam by som chcel rodine (ale najma sebe) podarovat novy plazmovy TV + satelit. V Satelit obchode mi ponukli zostavu Openbox 810. V NAY mi ale povedali, ze kedze Openbox nema hdmi konektory, tak mi vobec nepojdu HDTV kanaly cez satelit. Preto by som asi uprednostnil Humax aj s hdmi (ale zas bez emulacie...) Prosim Vas, viete mi poradit, aky postup doporucujete. Resp. Ci je v ponuke nejaky hdmi receiver aj s emulaciou (v rozumnej cene..) Vopred dakujem za odpoved. brano |
![]() brano g |
| 21.11.2007, 21:28.07 | |
RE: openbox s EMU vs. humax s HDMIHDTV je trošku v plenkách a kanálu taky zatím moc není a snad si nemyslíš že budou zadara? |
![]() poky1 |
| 21.11.2007, 21:33.16 | |
RE: openbox s EMU vs. humax s HDMITen Humax som mal a tiež ma moc neoslnil.Nevie točiť motorom a to mi chýba.Nepamatá si zvukové stopy a to mi vadí značne.Hold počkaj na nejakú reakciu majiteľa užívateľsky priateľskejšieho prijímača :-/ |
![]() dempsey |
| 21.11.2007, 21:58.03 | |
hdtv set top box ?Dik za odpoved. V nejakom clanku som tu cital, ze v HDTV v EU dnes vysiela cca 100 kanalov (samozrejme uplna vacsina zakodovana). Znamena, to ze kazdy kto ich chce pozerat si musi kupit novy receiver s hdmi, alebo existuje nejaky medziclanok ako "hdtv set top box" ? dakujem brano |
![]() brano g |
| 21.11.2007, 22:06.04 | |
RE: openbox s EMU vs. humax s HDMIak máš telku s HDMI a chceš prijímač(STB) HD a budeš chcieť niektoré zak.programy oslov sat.predajcu alebo skúseného montéra a on Ti poradí a vysvetlí čo k tomu potrebuješ-popr. namontuje. |
![]() dempsey |
| 22.11.2007, 10:50.29 | |
v prvom radepotrebujete HDTV príjmač.Nepleťte si HDMI a HDTV.On keby ten Openbox mal HDMI konektory,tak by Vám signál HDTV /MPEG4/ nespracoval..... |
![]() robo6969 |