Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.11.2007, 21:24.16

openbox s EMU vs. humax s HDMI

Dobry den,
K vianociam by som chcel rodine (ale najma sebe) podarovat novy plazmovy TV + satelit. V Satelit obchode mi ponukli zostavu Openbox 810.

V NAY mi ale povedali, ze kedze Openbox nema hdmi konektory, tak mi vobec nepojdu HDTV kanaly cez satelit. Preto by som asi uprednostnil Humax aj s hdmi (ale zas bez emulacie...)

Prosim Vas, viete mi poradit, aky postup doporucujete.
Resp. Ci je v ponuke nejaky hdmi receiver aj s emulaciou (v rozumnej cene..)

Vopred dakujem za odpoved.

brano
uživatel
brano g
21.11.2007, 21:28.07

RE: openbox s EMU vs. humax s HDMI

HDTV je trošku v plenkách a kanálu taky zatím moc není a snad si nemyslíš že budou zadara?
uživatel
poky1
21.11.2007, 21:33.16

Ten Humax som mal a tiež ma moc neoslnil.Nevie točiť motorom a to mi chýba.Nepamatá si zvukové stopy a to mi vadí značne.Hold počkaj na nejakú reakciu majiteľa užívateľsky priateľskejšieho prijímača :-/
uživatel
dempsey
21.11.2007, 21:58.03

hdtv set top box ?

Dik za odpoved. V nejakom clanku som tu cital, ze v HDTV v EU dnes vysiela cca 100 kanalov (samozrejme uplna vacsina zakodovana). Znamena, to ze kazdy kto ich chce pozerat si musi kupit novy receiver s hdmi, alebo existuje nejaky medziclanok ako "hdtv set top box" ? dakujem brano
uživatel
brano g
21.11.2007, 22:06.04

ak máš telku s HDMI a chceš prijímač(STB) HD a budeš chcieť niektoré zak.programy oslov sat.predajcu alebo skúseného montéra a on Ti poradí a vysvetlí čo k tomu potrebuješ-popr. namontuje.
uživatel
dempsey
22.11.2007, 10:50.29

v prvom rade

potrebujete HDTV príjmač.Nepleťte si HDMI a HDTV.On keby ten Openbox mal HDMI konektory,tak by Vám signál HDTV /MPEG4/ nespracoval.....
uživatel
robo6969