Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.11.2007, 23:33.39

5.1 ZVUK DVD+SAT

dobrý den mám DVD s dekoderem 5.1 a digitálním optickým vstupem a DM7000 s dig. opt.výstupem DVD umí dekodovat toto: DD, DTS, DPL II bude to umět i AC3 ze satelitu po spojení optikou???? děkuji
uživatel
Jerry
22.11.2007, 00:14.20

RE: 5.1 ZVUK DVD+SAT

LG-c 360,ten by te zbavil problemu,mam ho,jakykoli porad v tv mi jde do 5+1 skvely poslech v sat muzice,propojeny pouze scart
uživatel
fram
22.11.2007, 00:26.19

mám LG 502 TH
uživatel
Jerry
22.11.2007, 00:36.30

Kombinovaný systém domácího kina s DVD přehrávačem a videorekordérem VHS u tohoto modelu je vyhoda ze ten obraz a zvuk tahnes pres to vhsko kde si ten sat nebo tv nastavis a leze ti ten stereo zvuk do 5+1 ,u toho tvyho to nejde - LG 502 TH
uživatel
fram
22.11.2007, 09:15.05

DPL II je len náhradou za AC3.Optika by ti mala otvoriť úplne novú ponuku na displey.Tak to bolo pri mojom fergusonovi,ktorý mal digital koax aut.Bohužiaľ s dreamom to už dosiahnúť neviem,lebo ten má len optiku aut a domáce kino tiež optiku aut a koax in.
uživatel
Nalimm
22.11.2007, 09:36.00

VHS - krása. Stereo (kdovíjestli) natažené analogově přes scart, uměle rozdělené do 5.1 - krása. Jestli k tomu jsou reproduktory z plastu - to musí být poslech hudby opravdu zážitek. Možná pro hluchého.
Jerry propoj to optickým kabelem a fungovat by to mělo. 100% to nedovedu ověřit, protože na zařízení LG502 bych ruku nevložil, nikdy jsem ho neviděl a doufám, že ani neuvidím. (Kdybych byl na tvém místě, tak to vyhodím v tu ránu. Ale je to tvoje věc. a taky otázka účelu - co se na to má poslouchat. Hudbu asi těžko, ale výbuchy Arnieho granátů a řev dinosaurů to nejspíše zvládne, tedy aspoň pro neškolené ucho.) Dávej jenom pozor na to, že jen velmi málo stanic na satu vysílá skutečně 5.1. Dokonce i když vysílají identifikaci s logem, tak to nemusí být pravda, že je k dispozici pětikanálový zvuk. Jinak bys na potíže narazit neměl.
uživatel
Antonín
22.11.2007, 09:40.25

Antonín

Ahoj děkuju.Konečně nějaká PŘÍMA odpověd.To jsem potřeboval vědět jestli při propojení optikou DVD+SAT rozeběhnu 5.1.Vím že otázka kvality beden a počtu stanic v 5.1 je věc druhá už ale zatím se mi jední o toto.děkuji za odpověd
uživatel
Jerry
22.11.2007, 13:11.43

tonda ma pravdu s tou moji sestavou,ale ja jsem vpohode ,hlavne ze to leze ven z 5+1 a neprasi se na to . nemam hudebni sluch a tak vnimam okolni zvuky z beden jak to prinde,prachy cpu jinam ,ale to je zase moje tema ,,, Suzuki Marauder PRO TONDU je to ,,chopper,,
uživatel
fram
22.11.2007, 14:10.50

Když chopper, tak já jedině Harley, ale já se na cestě v Česku už bojím i oplechovaný. Tam jsou snad všichni ťulpasové (aby mi to zase nepřeložilo) této země shromáždění. Jezdím na motorkách proto jenom v USA. Taky je tam tepleji. Mám plán jednou to přejet na chopperu celé napříč, ale nevím, jestli už jsem to neprošlehnul. Přece jenom dva měsíce každý den jsou dlouho na staříka.
Obdivuji každého, kdo je ochoten se stát dárcem orgánů, a jezdit na dvou kolech ve Střední Evropě.
Bezpochyby si každý může koupit co chce, kde chce a kdy chce.
Jenom nemůže tvrdit o analogovém stereo, že to je krásný poslech hudby.
P.S. Doufám, že máš Maraudera 1600, a ne nějakou srandovní GZ125, co si taky říká Suzuki Marauder.
uživatel
Antonín
22.11.2007, 20:11.55

pod zadkem mam dost koni o tom nepochybuj a dedeckem jsem jiz par roku,tak nevim co by ty felcari ze me pouzily .jinak koukam ze ty mas vsecko extra to jsi musel za komancu dost buracet
uživatel
fram