| 22.11.2007, 10:51.21 | |
diseqe Vlado FogoDnes nastal taky problem.Zblblo mi otacanie a neviem, ci je to HW, alebo SW chyba. Jednoducho sa motor otaca spravne len na zapad a na vychod sa vie vratit spravne po druzicu Thor, od tial viac na vychod nejde. Myslel som, ze skoncila zivotnost koliecok v motore, ale asi nie, pretoze ak vyuzijem button na motore, tak satelit sa otoci az po east limit. Teda len satelit ho nevie otocit. V com by mohla byt chyba? Nestretol sa niekto s niecim podobnym? PS: Mam ferguson a v nom DVB xtreme A03 |
![]() palces |
| 22.11.2007, 11:11.33 | |
RE: diseqe Vlado FogoUz sa nemusite trapit.Zblbol SW v satelite. Po prehrani vsetko OK. |
![]() palces |
| 22.11.2007, 11:13.49 | |
RE: diseqe Vlado Fogov tomto pripade skus kontaktovat svojho predajcu, ktory ma urcite bezplatny support pre svojich zakaznikov. Zial ja sa prijimacom Made in garáž Poland nevenujem .pokial chces len ohranicit chybu vyskusaj na motor napojit trebars humaxa 5xxx a hned ti bude zrejme co je vadne |
![]() Vlado Fogo |
| 22.11.2007, 11:26.16 | |
RE: diseqe Vlado Fogo:) Hmm, vies, ten made in garaz Poland nie je az taky zly ;)A na chybu som uz prisiel, ale dik. Ale v podstate to mas jedno, co kupis. Aj tak vsetko vyrobil thaiwan, kde to poslkadali je vlasne jedno. :D PS: Humax nemam k dispozicii, len SS2 a predpokladam, ze aj tym opovrhujes, lebo ho nevyrobil humax, ale technisat :P |
![]() palces |
| 22.11.2007, 11:29.07 | |
RE: diseqe Vlado Fogohumax doporucujem preto ze je to spolahlivy rokmi zabehany prijimac, u ferdka nikdy nevies co urobi a najhorsie na tom ze to nevedel ani programator preto tam doteraz nic poriadne nechodi |
![]() Vlado Fogo |
| 22.11.2007, 11:35.48 | |
RE: diseqe Vlado FogoSuhlasim s tym, ze ked mas prijimac s linuxom, je to vyhoda. Predsa len skor vznikne software, rozdiel je programovat v C a a jeho "odrodach", to si uz aj kusok znaly clovek upravi nejake drobnosti...Inaze ked som kupoval satelit, netusil som o EMU, o sharingu, neplanoval som vyuzivat ziadnu kartu na dekodovanie, iba FTA... a nemal som financie. Preto som kupil ferguson (a za svojho casu mal velmi dobru podporu, to musis uznat!). |
![]() palces |
| 22.11.2007, 11:43.35 | |
RE: diseqe Vlado Fogovidis a skonci.. tak isto ako onedlho skonci Azsrot dalsi to komercny prijimac :))) |
![]() Vlado Fogo |
| 22.11.2007, 11:44.15 | |
RE: diseqe Vlado FogoPS: Nechapem, preco pises, ze tam nic poriadne nechodi?Musis mi napisat, co napr pod tym nejde z toho, co ide na humaxe. Mozno ma na humax ukecas ;) |
![]() palces |
| 22.11.2007, 11:46.24 | |
RE: diseqe Vlado FogoNo azsrot zacal neskor a skonci skor...aspon si myslim.Ferguson ma predsa len dost velku oblubu u poliakov a tam je aj vela hekerov :D Hoci nie si daleko od pravdy, ze skoro skoncil... nebyt toho chlapika cvetkoc co urobil DVB xtreme A03 uz nefici PW, TPS... |
![]() palces |