| 23.11.2007, 11:06.41 | |
DVD+TV+DREAM7000 PROSÍM!!!Zdravím mám takový problém.Mám DVD(1scart)+DB 7000(2scart)+TV(scart) takže to jde všechno zapojeno přes dream logicky ale nějak se mi to bije.Ještě nutno podotknout že pozemní tv je zapojena přes video(to nepoužívám jen tam jde signál přes).Problém je v tom že když zapnu satelit nebo dvd tak se mi program oběví kromě na AV taky na místě kde jsou pozemní TV což by samo o sobě nevadilo ale jde o to že se nejde koukat na pozemní tv a satelit ZAROVEN!!! na ten satelit bych se chtěl dívat přes LAN kabel pomocí mgrab programu ale jak to zapnu tak vedle v obýváku naskočí taky satelit...jde s tím něco udělat prosím???? zamozřejmě že když vytáhnu scart tak to vedle jde a mě taky ale to je DOST NEPRAKTICKÉ!!! mŮŽETE PROSÍM PORADIT??? DĚKUJU Dostal jsem několik odpovědí první byla pohrabat se v nastavení AV Dreamu to nepomohlo vůbec,tak jsem vyštípl mezi TV a DM 8 pin(lepe řečeno na jedene straně jsem přestřihl drát vedoucí k 8 pinu-toje snad jedno??? Jedine co se změnilo je to že zvuk u terestrických programů už jde!!! satelit taky jede ok!!! ale pořád se mě sere OBRAZ kromě do AV tak pořád to těch terestrických programů takže zvuk ok ale obraz pořád tam je(nutno říci že to těch terestrických se sere taková patlanina ne čistech....můžete ještě pomoci??? |
![]() Jerry |
| 23.11.2007, 11:21.29 | |
RE: DVD+TV+DREAM7000 PROSÍM!!!tak už to je OK:-) |
![]() Jerry |