Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.11.2007, 15:11.41

LCD monitor a satelit

Když tady sleduji debatu o LCD a plazmě,tak si z toho asi nic nekoupím.Protože mi před 4 měsíci odešel u PC monitor,pořídil jsem si LCD monitor.No chtěl bych vědět,jestli by bylo možné nějakým stylem připojit Humaxe 5400 k tomu monitoru je-li to možné bez pužití televizní karty a případně s nějakým prodloužením k LCD abych ji postavil místo televize,která pomalu ale jistě odchází.Záleží také na tom,jak by to bylo fínančné náročné.Dík
uživatel
Svaca
23.11.2007, 15:25.03

video vstup do PC

asi to jde tak, pokud máš video vstup do PC a slušnou
GK a zvuk ze satelitu si můžeš dát podle svého, buď
do PC , nebo do nějakých beden...buď scart - video,audio
do PC ..nebo jak výše uvedeno, záleží no tom PC jak ??
vstup... ne výstup..
uživatel
710nav
23.11.2007, 15:30.31

RE: LCD monitor a satelit

S tim nic nevymyslis,jedine za 1507,- kartu Skystar 2.Dava se do PCI slotu.Za ty penize skoro zadarmo.Skvela soft podpora a stazeni novych klicu jednim kliknutim,nahravani na HDD atd.Doporucuji pak nainstalovat program DVB Dream.Volne ke stazeni v ruznych verzich.Umi diseq a taky umoznuje prijem zakodovanych programu + dalsi vychytavky :8)
uživatel
scott
23.11.2007, 16:28.16

No, možná je to dobrá varianta pro jednotlivce, ale nic dobrého pro celou rodinu. Je to dost nepraktické taky např. i proto, že nelze používat příjem TV a počítač současně. Prostě nepraktické, i když jistě funkční. Ahoj.
uživatel
Děda Petr
23.11.2007, 17:23.02

to je

riesenie na.............
uživatel
robo6969
23.11.2007, 17:42.26

USB box St@rkey, zeptej se kačenkina, včera to asi testoval
uživatel
poky1
24.11.2007, 11:44.36

Pro Kačenkina

Dotaz:LCD monitor a satelit
USB box St@rkey, zeptej se kačenkina, včera to asi testoval:Chtěl bych se zeptata jestli to nějak dopadlo.Dával jsem včera dotaz na to,jestli by šlo sledovat satelit přes počítačový monitor.Odpověď byla že ano,ale s kartou.No top jsem ale nechtěl.Chtěl jsem vědět,jestli je možnost bez karty.Dík.
uživatel
Svaca
26.11.2007, 12:39.28

Zkusil bych ješte sbastlit výstup SCART RGB do d-sub15, pokud jde nastavit výstup SCART na 60Hz (NTSC). Třeba si s tím ten monitor poradí. Hlavně jde o to, zda to LCD sbaští synchronizační signály. Humaxe nemám, tak nevím jaké jsou ty možnosti na SCARTu.
uživatel
HaryFotr