Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.11.2007, 15:23.35

TO: Redakce

Jaké jsou podmínky pro vyloučení diskutujícího z fóra ?
Co říká redakce na včerejší příspěvek "DIGI TV výměna karet" ? Doporučuji redakci,ať si celý příspěvek důkladně pročte !!
uživatel
Jaros
26.11.2007, 15:36.02

žalovať sa nemá

ale oznámiť sa to musí :))) :))) :))) denne je tu niekoľko tém o ktorých sa dá jednoznačne povedať že sem nepatria.Ale toto je zatiaľ stále otvorené fórum pre x užívateľov s rôznymi potrebami a predstavami.
Čo sa týka témy o ktorej žaluješ tak zrovna tá sem asi patrí aj s názormi ktoré si si v nej prečítal.Nepatrím do redakcie paraboly ale tiež sa dokážem "ako Ty" :))) vyjadriť k hocičomu ale naprosto nechápem o čo Ti vlastne ide :))) :))) :)))
uživatel
dempsey
26.11.2007, 15:43.32

RE: TO: Redakce

Jaros, můžeš odejít sám,nikdo tě nedrží, není třeba tě vylučovat.
uživatel
kuba
26.11.2007, 15:49.05

zase zbytecne

co ma toto vlakno spolecne se satelitnim prijmem,Jaros 20stran dozadu nic nemas dal nevim a ted tohle ze by provokace?redakce to cte a ma svuj nazor a nikdo ji nemusi navadet :))
uživatel
uai1
26.11.2007, 15:51.10

Jaros

a koho vyloučit, Tebe? Tak zruš Nick a je to. Ty vo*e tady nejsi na hokeji, za to udavačství bych Ti dal do konce zápasu :-/
uživatel
Jurin
26.11.2007, 16:18.08

@Jaros: Diky za upozorneni. To vlakno se me vubec nelibilo, tak jsem ho smazal. Antonina bych poprosil, aby se nenavazel cituji do "opalenych spoluobcanu", silne to zavani rasovou nesnasenlivosti a s touto kartou tady na webu nehrajeme.
uživatel
007
26.11.2007, 17:38.27

Zdravím přeuctivě místního cenzora, co maže vlákna podle toho, jestli se mu líbí, nebo nelíbí. To musí být krása, taková ohromná moc. Na to musí být hlava určitě študovaná, to by jenom takový nějaký obyčpanáček nezvládl. Taková odpovědnost! A těch lidí, co sem píše. Každý něco jiného, furt to číst a rozhodovat, to musí být hrozně pracné. Ještěže aspoň píšou jenom česky, slovensky a hotentotsky. Děkuji za nás všechny za ty starosti. Je to krásná jistota vědět, že když napíšu blbost, někdo se postará za mne a smaže to. Jinak by tady třeba blbost strašila i roky a hrála by s tou špatnou kartou.

ad. K0munista.
Aspoň se k tomu konečně někdo přiznal, že to maže podle vlastního uvážení. Tak využívám příležitosti, abych se zeptal, co je špatného na slově k0munista, že se nedá napsat? To zavání čím? Nesnášenlivostí nebo snad snášenlivostí? Nebo se "tě" to slovo vůbec nelíbí?

ad. Můj příspěvek
Sorry, ale můj příspěvek s rasismem neměl nic společného. Když jsi ho smazal, tak bych nerad vypadal jako naivní (nevhodné slovo). Kritizoval jsem lidí, kteří kradou a ještě se naváží do lidí, kterým se to nelíbí. Šlo o to, že se spykův nesouhlas s neplacením DigiTV vyzývavě formuloval jako nešikovnost a neschopnost to ukrást.

Ad. Rasismus
Lidé si nejsou rovni. A to ani stejné barvy pleti, ne tak mezi rasami. Blbost o absolutní rovnosti lidí může hlásat akorát naivní ekolog či k0munista, jejichž obě ideologie vedeou akorát do pekel. (Nebo leda snad ještě nějaký usilovný cenzor...)
Proto píšu testovací větu, když už jsem byl očunkován:
Málokterý Rom se živí poctivou prací.
Je to rasismus podle Velkého cenzora?
uživatel
Antonín
26.11.2007, 17:42.31

Antonín

Vase nazory su mi uz dlhu dobu velmi sympaticke.
Hovorite nahlas to,co ini iba sepkaju......
uživatel
robo6969
26.11.2007, 17:44.29

To nevhodné slovo z předchozího příspěvku je
r a s i s t a
Věta se mi zdá být nesrozumitelná a neznalý čtenář by si třeba mohl myslet, že jsem použil vulgární slovo. To já nedělám.
uživatel
Antonín
26.11.2007, 17:46.59

Tak Páníčkovi se nelíbilo vlákno

Hm dobrý. Co takhle kdyby se představil nebo napsal alespoň Několik vět...
uživatel
Morous
26.11.2007, 17:53.12

(nevhodné slovo)
uživatel
koky
26.11.2007, 18:08.03

woow

ach jo:(
uživatel
cb21
26.11.2007, 19:32.17

Vlakno se me nelibilo z toho duvodu, ze jeho obsah porusoval pravidla tohoto fora. Prispevky ctenaru nesmi tyto pravidla porusovat ani je obchazet. Ctenari se pri registraci zavazali, ze budou tyto pravidla dodrzovat.
Nemam cas ani chut posuzovat "testovaci vety" nekterych ctenaru a poustet se do filozofickych diskuzi. Tohle je satelitni forum a ne diskusni politicky klub nebo seznamka!

Dalsi debatu na tohle tema povazuji za bezpredmetnou.
uživatel
007