Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.11.2007, 20:22.14

to: redakce

Souhlasím s názorem redakce. Mezi demokracií a anarchií je velmi malý rozdíl.Podle jednoho uživatele tohoto fora,stačí mít modré oči a blond vlasy,a jsem ten kdo se nemýlí. Ostatní pochlebovači tohoto dopisovatele, kteří jste si nestačili osvojit samostatné myšlení bez papouškování svého f....a nemlčte,ale přemýšlejte.Jediná myšlenka která se zdá být správná je že Rom zůstane vždy cikánem.Mrzí mne že se z tohoto fora stává jakýsi paskvil .

17.let vytvořit svůj názor
uživatel
zizi
26.11.2007, 20:27.19

RE: to: redakce

Ty si ale (nevhodné slovo).Ja sem černy jak bota sem z Angoli a tak tady jako nemam co dělat či co?
uživatel
Samuel
26.11.2007, 20:39.02

Co to tady je za divnost napisal jsem že je ten člověk ten pan co nema rad černych a bylo to změněne na to v zatvorce.Tady je asi něco vnepořadku
uživatel
Samuel
26.11.2007, 20:45.33

to.samuel

Přečti si ten příspěvěk ještě jednou a přemýšlej, tam nikde není o někom kdo je černý jako bota(to jsou tvoje slova)nikde ani slovo.JINAK ČLOVĚK KTERÝ PRACUJE jakýmkoliv způsobem(vědec,lékař obchodník atd je svým způsobem zařazen do určité kategorie.) Ostatní jsou podle sv.Antonína plebs nejhorší kat.(socky) Takže se TI omlouvám a věřím že jsi tento pokec blbě pochopil.Podle mne člověk který pracuje a snaží se uživit podle svých možností rodinu,třeba jako kopáč,je podle mne pořád člověk.
Bez zařazení barvy pleti,národnosti,rasy.třídnosti,pouze ve vzdělání je potřeba činit rozdíly a nechodil bych daleko
jeden sv.je zde.
uživatel
zizi
26.11.2007, 20:49.56

nerozumim ti o čem pišeš a hlavněj prečo to tu pišeš. Ti kdosi cosi urobil či co? Ja sem du kvuli tomu by som mohl pochopiť jak naladiť naše programi a čtu tu toto.Nerozumim temu.
uživatel
Samuel
27.11.2007, 09:06.21

Podle mne též člověk, který pracuje, a to jakkoliv, aby byl užitečný, se chová správně. Nevím, kterého sv. Antonína máš zizi na mysli, ale žádný ze dvou sv. Antonínů, které znám, se k této věci ve svém životě nevyjádřil - tedy pokud je známo.
Takže všechny Antoníny ze svých keců vynechej, (vhodné slovo)!
uživatel
Antonín