Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.12.2007, 13:11.03

Tema mimo fora

Cafte, chcem Vas poprosit o nazor aj ked je mimo tema, ale nakolko vsetko co viem o satelitoch som sa dozvedel tu - su tu vecne rady, poprosim Vas o nazor. Teraz mam GI 8700, ale chcem nejak vyriesit situaciu a nahravani, - proste poterbujem mat 2 tunery. Teoria je mi jasna (2 tunerovej dec. or 2 primace zvlast, 2 disec. atd). Len neviem, ako sa rozhodnut - chcel som Dream 7025, ale v obchode mi povedali ze su tam do znacne problemi - pri nahravani mrzne a pod. na nete som nasiel problemi s prehrievanim zdroja a slabe chladenie HDD a tiez sa mi nechce stale tam nahravat nove Image apod. Nahovarali ma na 2 pristroje Openbox 810 - ma to vyhodu ze sa da zdielat 1 karta, ale neviem ci je to pravda - napr. nahravat s czech. linku - novu a pozerat Ct. Ale zda sa mi to ako krot spat a hlavne neprakticke.
A hlavne by som musel kupit aj DVD- recorder. Mne sa ta moznost s recodrerom aj pozdava - povedne som chcel kupit nejaky 2 tunerak bez HDD + DVD rec, ale zevraj by to nefungovalo, to co chcem ja , 1 tuner pozeras 2 nahravas - potreboval by som nejaky multiroomovy pristroj.
Alebo kupit este 1 pristroj 1 tunerovy s HDD, ale tam by som musel zase dat dalsie karty. Topfield 5010 zas nevie zdielat 1 kartu - neda sa pozerat Nova a nahravat CT, neviem ci to ma vobec EMU. Neviem ako to mam vyriesit. Nepoznate prosim nejake riesenie alebo napad ako na to? Ja som v koncoch a to uz asi 2 mesiace prehladavam net. ale nic fundovane som nenasiel.
diky za kazdy nazor.
uživatel
davee
03.12.2007, 15:04.06

_RE

Neni to jednoduche:).Nezbyva nam nez cekat do pristiho roku.Mozna podivat se,jestli bude podporovat 2 tunery DVB-S novy AB IP-BOX 9000."http://www.abcom.sk/Default.aspx?CatID=7andproductId=1034"

Ten se mi velmi zamlouva - uvidime
uživatel
hdpe